Four Reasons Luxima

A Luxima formulájának alapját árnyalati pigmentek adják, amelyek meghagyják a haj alapszínének finoman tónusos mélységbeli különbségeit, és ezzel 3D-s hatást keltenek. Ez mindig azt az eredményt hozza, amit a ma embere látni szeretne: sokdimenziós színeredményt, amely mindig egyedi, pezsgő és eleven. A Luxima színeiben árad a tiszta és természetes energia, a haj sosem látszik festettnek, és sosem mutat színpadias képet.

Four Reasons

#1

3D színeredmény

#2

Visszatükröződő fény

#3

Kíméletes, ammóniamentes formula

 

#4

Könnyen alkalmazható, gyors megoldás

 

ENGEDD MEG, HOGY VALÓDI ÉNED KIRAGYOGJON!

A Luxima védjegye az extra fény, legmenőbb tulajdonsága a páratlanul hosszú ideig tartó csillogás. A színek nem mindennapi módon ragyognak, a hajon mesésen tükröződik a fény. Ez a feltűnő és egyedi tulajdonság annak az erősítő hatóanyag komplexnek köszönhető, amit kizárólag a Luxima formulájához fejlesztettünk, a Shine Enhance Complex összetételében vitaminok és botanikai olajok táplálják a hajszálakat.

Az innovatív Luxima ammóniamentes és 100% vegán. Alacsony pH-értékének köszönhetően kíméletesen színezi a hajat, nem lesz tőle világosabb a természetes alapszín, és nem kell tartani attól, hogy a szín meleg árnyalatra vált.

A Luxima sorozatok tompa, telítetlen árnyalatai garantáltan megbízható, természetes eredményt mutatnak. A változatos árnyalatok kreatív keverésével bármilyen kívánt szín könnyedén elérhető . A Base/Bázisszínek hozzáadása kiváló alapot biztosít, hiszen megerősíti a többi árnyalat fedőképességét. A Mixer sorozattal egyedi hatások megalkotását segíti. A Luxima gél alapú konzisztenciáját könnyű kikeverni és felvinni a hajra, akár ecsettel, akár applikátorral is.

SHINE ENHANCE COMPLEX – FÉNYERŐSÍTŐ KOMPLEX

A Four Reasons Luxima egyedülálló kristályfényét attól az erősítő hatóanyag keveréktől kapja, amely felerősíti a színpigmentek azon képességét, hogy visszatükrözzék a fényt. A Shine Enhance Complex összetételében vitaminok és botanikai olajok táplálják, építik a hajszálakat. 

Limnanthes alba / Fehér tajtékvirág magolaj

A fehér tajtékvirág magjából kivont olaj fokozza a haj természetes fényét, jó tartást és selymes tapintást ad.

Calendula / Körömvirág kivonat

A nyugtató és gyulladáscsökkentő erejéről híres körömvirág kivonata hidratáló hatóanyagokban igen gazdag. Hatására a haj egészséges és ragyogó
fényű lesz.

Erősítő vitaminok

Az antioxidáns E- és C-vitamin kiváló hajápoló tulajdonságokkal bír, véd a káros UV-sugaraktól, és fokozza a hajfestés tartósságát. Az összetételben kizárólag növényi eredetű vitaminok szerepelnek.

RAGYOGÓ SZÍNTARTOMÁNYOK

BLOND / SZŐKE tónusok

Előkevert szőke árnyalatok alapszín-pigmentek nélkül, amelyek a megfelelő szőkítési alapon elsősorban színfrissítésre, vagy a hajszín tónusának kialakítására szolgálnak. Képesek a színkiegyenlítésre is ebben a két tartományban: 7-9 és 8-10 színmélység. A sorozat minden árnyalata tartalmaz olyan összetevőt, amely kioltja a sárgás árnyalatokat.

BROWN / BARNA tónusok

Előkevert barna árnyalatok alapszín-pigmentek nélkül, amelyek a megfelelő szőkítési alapon elsősorban színfrissítésre, vagy a hajszín tónusának kialakítására szolgálnak. Alkalmasak színváltoztatásra is ebben a két tartományban: 4-6 és 6-8 színmélység.

MIXER / MIXERSZÍNEK

Gazdag és árnyalt mixerszínek, hidegtől a meleg tartományig: tiszta tónusok és tört színek egyaránt szerepelnek a sorozatban. Alkalmasak a többi sorozat árnyalatainak felerősítésére, de önmagukban is jól használhatóak. 

PASTEL / PASZTELSZÍNEK

Azonnali felhasználásra alkalmas pasztell árnyalatok, olyan kevert színek, amelyek rendelkeznek a Luxima védjegyével: extra fénnyel, transzparens ragyogással. Felvilágosított hajon tonizáláshoz, vagy a SZŐKE tónusok pasztellizálásához használjuk önmagukban vagy a többi sorozat árnyalataival keverve.

EXPRESS / ÖTPERCESEK

Gyors tonizálásra és színkorrekcióra alkalmas, természetes hatású árnyalatok a hideg és a semleges tartományben. Önmagukban, keverés nélkül használva a sorozat árnyalatainak hatóideje összesen csak 5 perc. 

BASE / BÁZISSZÍNEK

A bázisszínek növelik a fedőképességet és azt a teljesítményt, amivel a Luxima kiegyenlíti az eltérő árnyalatokat. Könnyen alkalmazhatóak a hajszín sötétítésére és világosítására is. Modern őszfedést adnak, elmossák a szembetűnő lenövést és az éles határokat. Használhatjuk önmagukban vagy a többi Luxima színnel keverve.B

SZÍNVÁLASZTÁS

 1. Határozzuk meg a haj természetes színmélységét, és vizsgáljuk meg a a hajban jelen lévő hajfesték színmélységét és árnyalatát.
 2. Határozzuk meg a kívánt végeredmény árnyalatát és azt, hogy mennyire legyen áttetsző. Ha sokdimenziós eredmény a cél, a Luxima árnyalatot a haj legvilágosabb részeihez mérten kell kiválasztani. Ha árnyaltabb és egyenletesebb színeredmény a cél, igazítsuk a választott árnyalatot a haj sötétebb részeihez.

SZÍNEK BEAZONOSÍTÁSA

A Luxima árnyalatokat számokkal jelöltük. Ezek megmutatják a színmélységet és a szín karakterét.

Az első néhány szám megmutatja az adott szín helyét a színtartományban, azaz jelzi a benne lévő pigmentmennyiséget is. Az utolsó számok alapja a színkör, ezek jelzik az adott árnyalat karakterét.

 1. Ash / Hamu
 2. Iridescent / Irizáló, színjátszó
 3. Golden / Arany
 4. Copper / Réz
 5. Mahogany / Mahagóni
 6. Red / Vörös
 7. Tobacco – Brown / Dohánybarna, barna

7–9.16 Smoky Rose / Füstös rózsaszín                                                                                       7-9 = az alapszín színmélysége, ami ennek az árnyalatnak megfelel                            .16 = az árnyalat karaktere

Vegyük figyelembe, hogy felvilágosított hajon a példában szereplő árnyalat színeredménye  8-as színmélységű lesz, valahol a 7-es és 9-es színmélység között.

KEVERÉSI ARÁNY

1:2 / 1 rész Luxima + 2 rész aktivátor

Tipp: Ha applikátort használunk, adjunk a keverékhez Seal & Shine olajat, 1:3 arányban. Ez az adalék a zselés állagot még könnyebben használható emulzióvá alakítja. 

AZ AKTIVÁTOR KIVÁLASZTÁSA

Az aktivátor töménységét az alapnak, a meglévő színmélységnek és a választott árnyalatnak megfelelően kell kiválasztani, az alábbiak szerint:

FELADATFour Reasons Oxid
Festett vagy felvilágosított haj tonizálása1,5%
Sötétebbre színezés vagy lenövés színének kiegyenlítése a BASE/BÁZISSZÍN használatával3%
Lenövés világosabbra színezése a BASE/BÁZISSZÍN használatával6%

AZ ANYAG FELVITELE ÉS A HATÓIDŐ

Nagy leválasztásokkal vigyük fel az anyagot, oszlassuk el, egyenletesen masszírozuk bele a hajba, majd hagyjuk hatni.

VÁLASZTOTT ÁRNYALATHATÓIDŐ
Luxima15 perc
Luxima EXPRESS/ÖTPERCESEK5 perc
Luxima + Luxima BASE/BÁZISSZÍNEK30 perc

A hatóidő letelte után emulgeáljunk és öblítsük le az anyagot, majd mossuk meg a hajat.

ENGEDD MEG, HOGY KREATÍV ÉNED KIRAGYOGJON!
- PROFI TIPPEK IMPONÁLÓ EREDMÉNYEKHEZ

A Four Reasons Luxima fantasztikus eszköze a  színfrissítésnek, rövid idő alatt élénkíti a haj fényét, feldobja a hajszínt,  például egy hajvágáshoz kötötten. A termék tonizálja és felerősíti a meglévő hajszínt anélkül, hogy sötétítené az alapszínt.

Amikor a Luximával dolgozol, erről ne feledkezz meg!

 1. A hatóidő meghosszabbításával a színeredmény intenzitása növelhető. Minél hosszabb a hatóidő, annál mélyebb és intenzívebb a kapott árnyalat.
 2. A haj állapota, szárazsága, porozitásában jelentkező komolyabb egyenetlenségek hatással vannak a színeredményre, és felerősítik a festékkeverék hideg tónusait. 
 3. A felhasznált anyagmennyiség befolyásolja a színeredmény intenzitását, ezért érdemes úgy felvinni, hogy alaposan és egyenletesen bemasszírozzuk a hajszálakba. Ezzel elkerülhető az anyagspórolás következtében kialakuló foltosodás. 
 4. A BLOND/SZŐKE sorozat árnyalatainak formulája mind tartalmaz olyan elemet, amely megszünteti a nemkívánt sárgás árnyalatokat. Amennyiben az alap teljes egészében tiszta, felvilágosított szőke, a sárgás tónus megtörése fenntartható egyéb árnyalatok hozzákeverésével is, pl .13 árnyalat hozzáadásával.
 5. Amikor az EXPRESS/ÖTPERCES árnyalatokat keverjük más Luxima árnyalattal, ne feledjük, hogy az egyébként ötperces hatóidő megnövelésével a tónus mélysége is erősödik.  
 6. Kezeletlen, festetlen haj esetén adjunk hozzá BASE/BÁZISSZÍN árnyalatot a keverékhez. Lenövés színezéséhez adjuk hozzá a BASE/BÁZISSZÍNEK sorozat bármelyik sötétebb vagy szőke árnyalatát, azt, ami a kívánt színeredménynek megfelel. A sötét BASE/BÁZISSZÍNEK hozzáadása a keverékhez erősíti a Luxima fedőképességét, míg a szőke tónusok élénkebbek lesznek, és finoman megtörik a meleg árnyalatokat.