Four Reasons Luxima

A Luxima formulájának alapját árnyalati pigmentek adják, amelyek meghagyják a haj alapszínének finoman tónusos mélységbeli különbségeit, és ezzel 3D-s hatást keltenek. Ez mindig azt az eredményt hozza, amit a ma embere látni szeretne: sokdimenziós színeredményt, amely mindig egyedi, pezsgő és eleven. A Luxima színeiben árad a tiszta és természetes energia, a haj sosem látszik festettnek, és sosem mutat színpadias képet.

Engedd meg, hogy valódi éned kiragyogjon!

A Luxima védjegye az extra fény, legmenőbb tulajdonsága a páratlanul hosszú ideig tartó csillogás. A színek nem mindennapi módon ragyognak, a hajon mesésen tükröződik a fény. Ez a feltűnő és egyedi tulajdonság annak az erősítő hatóanyag komplexnek köszönhető, amit kizárólag a Luxima formulájához fejlesztettünk, a Shine Enhance Complex összetételében vitaminok és botanikai olajok táplálják a hajszálakat.

Az innovatív Luxima ammóniamentes és 100% vegán. Alacsony pH-értékének köszönhetően kíméletesen színezi a hajat, nem lesz tőle világosabb a természetes alapszín, és nem kell tartani attól, hogy a szín meleg árnyalatra vált.

A Luxima sorozatok tompa, telítetlen árnyalatai garantáltan megbízható, természetes eredményt mutatnak. A változatos árnyalatok kreatív keverésével bármilyen kívánt szín könnyedén elérhető. A Base/Bázisszínek hozzáadása kiváló alapot biztosít, hiszen megerősíti a többi árnyalat fedőképességét. A Mixer sorozattal egyedi hatások megalkotását segíti. A Luxima gél alapú konzisztenciáját könnyű kikeverni és felvinni a hajra, akár ecsettel, akár applikátorral is.

Shine Enhance Complex - fényerősítő komplex

A Four Reasons Luxima egyedülálló kristályfényét attól az erősítő hatóanyag keveréktől kapja, amely felerősíti a színpigmentek azon képességét, hogy visszatükrözzék a fényt. A Shine Enhance Complex összetételében vitaminok és botanikai olajok táplálják, építik a hajszálakat. 

Limnanthes alba / Fehér tajtékvirág magolaj

A fehér tajtékvirág magjából kivont olaj fokozza a haj természetes fényét, jó tartást és selymes tapintást ad.

Calendula / Körömvirág kivonat

A nyugtató és gyulladáscsökkentő erejéről híres körömvirág kivonata hidratáló hatóanyagokban igen gazdag. Hatására a haj egészséges és ragyogó
fényű lesz.

Erősítő vitaminok

Az antioxidáns E- és C-vitamin kiváló hajápoló tulajdonságokkal bír, véd a káros UV-sugaraktól, és fokozza a hajfestés tartósságát. Az összetételben kizárólag növényi eredetű vitaminok szerepelnek.

Ragyogó színtartományok

BLOND / SZŐKE tónusok

Előkevert szőke árnyalatok alapszín-pigmentek nélkül, amelyek a megfelelő szőkítési alapon elsősorban színfrissítésre, vagy a hajszín tónusának kialakítására szolgálnak. Képesek a színkiegyenlítésre is ebben a két tartományban: 7-9 és 8-10 színmélység. A sorozat minden árnyalata tartalmaz olyan összetevőt, amely kioltja a sárgás árnyalatokat.

BROWN / BARNA tónusok

Előkevert barna árnyalatok alapszín-pigmentek nélkül, amelyek a megfelelő szőkítési alapon elsősorban színfrissítésre, vagy a hajszín tónusának kialakítására szolgálnak. Alkalmasak színváltoztatásra is ebben a két tartományban: 4-6 és 6-8 színmélység.

MIXER / MIXERSZÍNEK

Gazdag és árnyalt mixerszínek, hidegtől a meleg tartományig: tiszta tónusok és tört színek egyaránt szerepelnek a sorozatban. Alkalmasak a többi sorozat árnyalatainak felerősítésére, de önmagukban is jól használhatóak. 

PASTEL / PASZTELSZÍNEK

Azonnali felhasználásra alkalmas pasztell árnyalatok, olyan kevert színek, amelyek rendelkeznek a Luxima védjegyével: extra fénnyel, transzparens ragyogással. Felvilágosított hajon tonizáláshoz, vagy a SZŐKE tónusok pasztellizálásához használjuk önmagukban vagy a többi sorozat árnyalataival keverve.

EXPRESS / ÖTPERCESEK

Gyors tonizálásra és színkorrekcióra alkalmas, természetes hatású árnyalatok a hideg és a semleges tartományben. Önmagukban, keverés nélkül használva a sorozat árnyalatainak hatóideje összesen csak 5 perc. 

BASE / BÁZISSZÍNEK

A bázisszínek növelik a fedőképességet és azt a teljesítményt, amivel a Luxima kiegyenlíti az eltérő árnyalatokat. Könnyen alkalmazhatóak a hajszín sötétítésére és világosítására is. Modern őszfedést adnak, elmossák a szembetűnő lenövést és az éles határokat. Használhatjuk önmagukban vagy a többi Luxima színnel keverve.

Four Reasons

#1

3D színeredmény

#2

Visszatükröződő fény

#3

Kíméletes, ammóniamentes formula

#4

Könnyen alkalmazható, gyors megoldás