Színek álmokból, hajfesték varázslatból

Four Reasons Optima

Te mit gondolsz az ideális hajfestékről? Ezer fodrásznak tettük fel ezt a kérdést, mert úgy döntöttünk, hogy teljesítjük a szakma összes kívánságát, és kifejlesztjük a tökéletes hajfestéket. Megvizsgáltuk a legtöbbet emlegetett elvárásokat, majd ezeknek megfeleltetve kifejlesztettük vadonatúj professzionális hajfesték családunkat, a Four Reasons Optimát.

A sokoldalú Optima elmossa az éles határvonalat a tartós hajfestékek és a féltartós hajszínezők között, hiszen ugyanazt a palettát használhatod minden feladatra, amit a szalonodban a színváltoztatások során végre kell hajtanod. Az Optima árnyalatai mesések, mindegyik kristálytiszta, stabil és páratlanul intenzív. Az Optima 100% vegán. Nem tartalmaz illatanyagot, sőt teljesen szagtalan.

Hidratál, újjáépíti a haj szerkezetét és feltölti fénnyel a hajat

Az Optima hajfesték működésének kulcsa a védjegyoltalom alatt álló HydraRepair™ technológia. Ez a technológia a Four Reasons márka saját fejlesztése, amelyhez növényi hatóanyagok adják az alapot: keratin és kollagén dolgozik együtt benne. Összetételében a fitokeratin hajszerkezet újjáépítő tulajdonságai eltüntetik a hajszálak sérüléseit, és ezt a munkát a fitokollagén intenzív hidratáló ereje támogatja. A két anyag összes jótékony funkciója szinergiában működik együtt a HydraRepair™ technológiában, és a hajfesték teljes hatóideje alatt védi, sőt javítja a haj állapotát, és feltölti a hajszálakat a szükséges nedvességtartalommal.

A HydraRepair™ technológián felül az Optima tápláló, természetes forrásból származó növényi olajakat is tartalmaz. A tajtékvirág magolaj 98%-a jól felszívódó, magas minőségű zsírsav, amely a hajnak pompás fényt ad. A fitoszterolokban és E-vitaminban gazdag olaj hidratáló és hajregeneráló tulajdonságokkal bír, és hatékony antioxidáns. Különösen jótékony az irritált, kiszáradt fejbőrön és nedvességét vesztett hajon.

Polinéziában gyártják, és kétezer éve tökéletesítik az eredeti tahiti monoi olajat úgy, hogy a gardénia szirmait a legkiválóbb kókuszolajba áztatják. Az így előállított luxusolaj erősíti és visszaépíti a töredezett, nedvességét vesztett hajszálak szerkezetét. Hatékony mélyhidratáló, amely belülről táplálja a hajszálakat. Kiválóan semlegesíti a szabad gyököket.

Az Afrikában őshonos majomkenyérfa magjából kivont baobab magolaj hajápoló tápanyagokban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz A-, D-, E- és F-vitamint és telített zsírsavakat, amelyek selymesen simává varázsolják a hajat. Hidratáló és nedvességmegkötő tulajdonságai páratlanok, hatékonyan támogatják a hajszálak természetes védekező funkcióit.

Karakteres színsorozatok

Cover//Fedőszínek: a megerősített fedőképesség barna tónusokban jelenik meg. A fedőszíneket három csoportba soroltuk: hideg, semleges és meleg. Önmagukban alkalmazva lágy, természetes árnyalatot adnak a hajnak, emellett 100%-ban befedik az ősz hajszálakat.

Reflection//Reflexiós színek: előkevert árnyalatok, amelyek természetes és finom tónuskombinációkban jelennek meg. Segítségükkel egy sor különböző különleges barnát és rezes árnyalatokat lehet játszva létrehozni.

Intense//Intenzív divatszínek: trendi festékárnyalatok, határozott és egyértelmű, tiszta színek. Önmagukban is tökéletesen alkalmazhatóak, ilyenkor mélyen pigmentált tónust képesek létrehozni. Más árnyalatokkal keverve felerősítik a szín karakterét.

Mixer//Keverőszínek: az Optima kreatív eszköze. Intenzív árnyalatok fedőképesség nélkül. Alkalmasak a kiválasztott árnyalat kedvünk szerinti áthangolására, vagy egyedi, extrém élénk hajszínek kreálására.

Highlift//Szuperszőkék: erőteljes világosító, szőkítő hatással rendelkező színek, amelyek mindegyike rendkívüli hatékonysággal közömbösíti a sárgás árnyalatokat.

MAKEOVER: Ideális alap a hajfestéshez

A Four Reasons Optima Makeover a leginnovatívabb megoldás, amikor tűpontos és tónusokban gazdag eredmény elérése a cél. Hatására a a színpigmentek a lehető legideálisabb körülmények között, kifogástalan alapon teljesíthetik küldetésüket. Formulájában a baobabolaj, az avokádóolaj és a bambuszolaj mind jól végzi a dolgát: megfelelően táplálják a hajat, és a teljes hatóidő alatt megóvják a hajszálak szerkezetét.

Használd a Four Reasons Optima Makeovert arra, hogy festés előtt eltávolítsd a jelen lévő fizikai pigmenteket, ha:

  • a meglévő mesterséges szín jelentősen különbözik az elérni kívánt árnyalattól
  • tiszta tónusváltás a cél, pl. hamuszürkéből aranyra, vagy hideg pirosból rezes árnyalatra váltanál
  • szeretnéd, hogy az eredmény határozottan világosabb legyen, mint a jelenlegi mesterséges színmélység
  • a hajvégeknek több különböző, markáns árnyalatú lenövése van, és rétegekben állnak rajta a régi, megkopott színek, festékek
  • megszabadulnál a jelenlegi extrém színtől, és azt akarod, hogy a fizikai színező a lehető leggyorsabban tűnjön el a hajból.

Parfümcseppekkel perszonalizálható festékkeverék

Sok vendégünknek az Optima illatmentes formulája jelenti a megváltást, míg másoknak a szalonlátogatás kényeztető hangulatát egy-egy luxusillat határozza meg. Nem vagyunk egyformák, sőt kedvenc illataink sem azok. Az Optima elkészített festékkeverékét, közvetlenül a felvitel előtt a Mood Booster parfümcseppek hozzáadagolásával varázsolhatjuk egyedivé, így a szín és a stílus megszemélyesíthető és személyre szabható lesz. 

Választható illatok: nyugtató hatású, könnyedén keleties zöld tea/Green Tea és édeskés, természetesen aromás gyümölcskoktél/Fruit Coctail illatban. 

OPTIMA professzionális hajfesték család

Four Reasons Optima: professzionális, ultramodern vegán hajfesték, a legújabb innováció 98 árnyalatban.

Four Reasons Optima Cream Oxid: speciálisan az Optima hajfestékhez kifejlesztett, illatmentes 1,5%, 3%, 6%, 9%, 12%-os aktivátor.

Four Reasons Optima Makeover: színeltávolító oxidációs hajfestékekhez és fizikai színezőkhöz. Illatanyagot tartalmaz.

Four Reasons Optima Mood Booster Fruit Cocktail/Green Tea: Parfümcseppek a szagtalan festékkeverék illatosítására. Gyümölcs vagy zöldtea illatban.

Minden Optima termék 100% vegán!

Nézd meg az Optima oktató videókat!

A Four Reasons Optima egy könnyen használható professzionális hajfesték család fodrászoknak. Mindent megtanulhatsz róla oktató videóinkból!

Four Reasons

#1

Kiváló őszfedőképesség,
104 tartós árnyalat 5 sorozatban

#2

Vegán és parfümcseppel perszonalizálható, illatmentes formula

#3

Rezorcinol- és PPD-mentes összetétel, és hajszerkezet újjáépítő technológia

#4

Gazdaságos kiszerelés, többfunkciós, megbízható és könnyű használni