ÚJ KÜLSŐ, UGYANAZ AZ ATTÍTŰD

Four Reasons Original

Beszéljük csak meg, mit jelent a gyakorlatban az, ha valami originális? Nekem elsősorban egyenes beszédet, nyitottságot és nyíltságot jelent. Az eredetiség, a mesés cukormáz és az értékes tartalom egységét jelenti: ahogy kint, úgy bent. Valójában a legcukibb kombó a világon a leplezetlen őszinteség és a szenvedélyes kíváncsiság elegye. Mi lenne, ha te magad is letennéd a voksodat az originalitás mellett úgy, mint én? Hiszen csak hozzáállás kérdése az egész. Légy önmagad! Te is tudod, hogy az eredeti mindig többet ér, mint a másolat.

Cleanse & Conditioning
Hajmosás és hajápolás

A Four Reasons Original sorozatban minden kihívásra és minden hajtípusra találsz ultramodern összetételű, vegán sampont, hajbalzsamot és kondicionáló permetet: kilenc kategóriában, összesen 21 terméket. 

A megújult szalonkiszerelés fél literes lett azért, hogy praktikusan minden feladatra ott legyen a kezed ügyében az összes megoldás.

Styling & Finishing
Hajformázás

A megújult Four Reasons Original hajformázó készítményei három kategóriában teljesítik a maximumot:

  1. A funkcionális alapozók jelentik a jófejség és a hosszú,stresszmentes élet titkát, tőlük lesz a munkád könnyebb, látványosabb és eredményesebb.
  2. Amint megszárítottad, szavazz a soha fel nem bomló kötelékekre és a nagymenők eleganciájára. Styling? Sosem lesz ennél egyszerűbb és okosabb.
  3. Végül mi lenne, ha ajánlanánk hajlakkot minden hajtípusra, hosszra, stílusra? Itt a két véglet és köztük a klasszikus egyensúly: a fodrászhagyományok és a szuperfunkciók.

100% MOTIVÁCIÓ

A szín és a forma feltüzeli, inspirálja a leguncsibb rutint is. Kívül-belül adom a maximumot, támogatlak és erősítelek, hiszen ez a küldetésem. Szünet nélkül emlékeztetlek rá: varázslatosan gyönyörű tudsz lenni, szívem. Tökéletlenségedben is tökéletes.

100% VEGÁN

A termékek formulája totál vegán, ami azt jelenti, hogy a receptúrák semmiféle állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. Itt a környéken mindenki tiszteli az élővilágot,és senki sem végez állatkísérleteket. Még szép, hogy nem! Ébresztő fodrászok, ez a 21. század!

100% ZÖLD

Az összes sampont és hajápolót Finnországban gyártjuk, a Four Reasons márka saját gyárában, amely 100%-ban megújuló energiával üzemel. Az aeroszolos termékek a híresen innovatív Svédországban készülnek. De van ám cucc, ami Olaszországból jön, mert ott mindenki mindent tud, aminek köze van a szépséghez. Better together.

100% ÉRTÉK

A Four Reasons termékek mindig is híresek voltak verhetetlen ár-érték arányukról, de most van olyan receptúránk, amelynek aktív hatóanyagtartalma ötszöröse az eddiginek. A listából az összes olyan extra összetevőt kigyomláltuk, ami kicsit is veszélyes volt. Egyszerűsödtek a formulák, és ááá, valamennyi termék annyira meztelen, okos és funkcionális lett.

UTAZÁS A STÍLUSOM KÖRÜL

Minden új korszak tiszta lappal indul, és rendszerint nagy elhatározásokkal kezdődik a lefogyok-leszokom, sportolok-diétázom, megcsinálom-megújulok témakörében. Ahogyan azt általában a változás természete diktálja, a tél után, az ünnepek után, a #maradjotthon után, itt a Nagy Megújulás küszöbén az ember azért kissé elszontyolodik, és romantikus érzésekkel idézgeti meg a múltat. Melankólia és nosztalgia: ezt a két markáns érzést hozta nekem is az emlékezés. Itt hintázom az újjászületés küszöbén, így ez a legjobb alkalom arra is, hogy visszanézzek az életemre, és végre elmeséljem neked a történetemet. Aztán lezárom. Belépek a felnőttkorba. Mostantól majd én megmondom: diktálom, mutatom, tanítom. Eljött ennek is az ideje.

Four Reasons:

#1

Zöldnél is zöldebb megoldások.
Cukornádból műanyag. 
Icipici karbonlábnyom.
Hát ez mennyire édes?!

#2

A világ legboldogabb szegletében, Finnországban születtem és nevelkedtem. Tudom, amit tudok!

#3

Add a kezed! Viszlek magammal a végtelenbe és tovább, drága szerelmem.

#4

Ugyan nem kérdezted, de totál vegán vagyok!