Luxima Men / Luxima Express

A Luxima Men fénytoner speciálisan férfiak hajszínének tonizálására lett kifejlesztve. Azoknak az igényes férfiaknak készült, akik villámgyors, természetes, sokdimenziós hatású megoldást keresnek hajszínük felélénkítésére, árnyalatnyi változtatására, vagy az ősz hajszálak jelenlétének tompítására.

Nem az a kérdés, milyen színű a hajad! Sokkal inkább az, hogy hány évet fiatalít?

5 perces hatóidő, zéró parókahatás

A Luxima Men fénytoner innovatív formulája tűpontosan azt az eredményt hozza, amit a ma embere látni szeretne. Árnyalataiból árad az energia. A Luxima pigmentjei nem végeznek teljes színkiegyenlítést, a haj megtartja természetességét, de a sokdimenziós színeredménytől egyedi, pezsgő és sokkal elevenebb megjelenést kap. Ahogy az idő halad, a szín intenzitása finoman csökken, a tónus fokozatosan elmosódik.

A Luxima Men sorozat árnyalatai a szürkülő hajszálak összemosására, és természetes elhalványítására szolgálnak, és nem biztosítanak 100%-os őszfedést, elkerülve ezzel a színpadias hatást. Ez a korszerű technológia megenged az ősznek egy kis átcsillanást, és megőrzi a szín természetességét. Nem lesz feltűnő a Luxima okozta változás, nem fordulhat elő a mesterkélt parókahatás, nem látszik később éles lenövés sem.

A fény a Luxima egyik legmenőbb tulajdonsága. Kizárólag a Luxima formulájához fejlesztettük azt a fényerősítő komplexet (Shine Enhance Komplex), amelynek összetételében vitaminok és botanikai olajok táplálják a hajszálakat, és felerősítik a színpigmentek azon képességét, hogy visszatükrözzék a fényt. A Luxima savas pH-értékének köszönhetően ápoltságot, ragyogást ad a hajnak. A Luxima erőssége a sokoldalúság. Minden korosztálynak ajánljuk: annak, aki az ősz haj mennyiségét szeretné csökkenteni, és annak, aki nincs megelégedve a saját hajszínével. A Luxima Men feldobja az eredeti hajszínt, ami azonnal megtelik élettel.

Színvilág

A Luxima Men árnyalatait két kategóriába soroltuk: semleges és hideg színek. A három neutrális árnyalat intenzív, természetes barna tónust ad. A három hideg árnyalat hideg tónust hoz létre azzal, hogy megszünteti a haj természetes meleg tónusát. Egymással keverhetőek ezek az árnyalatok – érdemes is játszani a keveréssel, például abban az esetben, ha lágyítani, tompítani szeretnénk az árnyalat hűvös hatását.

Színmélység

A Luxima Men árnyalatait négy színmélység kategóriába soroltuk: 4; 5-6; 7-8; 10. A Luxima színhez tartozó szám megmutatja a legmegfelelőbb árnyalatot az adott színmélységben. Például: 7-8 jelölésű árnyalat könnyed, transzparens színeredményt mutat 7-es színmélységű hajon, de sokkal intenzívebb lesz 8-as színmélységben.

Four Reasons

#1

Öt perc relax a fejmosó tálnál és a ma elérhető legtermészetesebb színeredmény

#2

Leveszi a hangsúlyt az őszről és az életkorról

#3

Átteszi a figyelmet a tónusra és az igényes férfi egyedi stílusára

#4

Vegán és ammóniamentes formula