Ezek vagyunk mi!

Mi vagyunk a Four Reasons. A szépségipar finn forradalmárainak magyarországi helytartói. Közösen indulunk harcba azért a jogodért, hogy a szépség és a magabiztosság megfogható legyen a te életedben is. Arra inspirálunk mindenkit – fodrászt és vendégét egyaránt -, hogy bátran fogadja el magát olyannak, amilyen valójában. Távol a tökéletestől is értékeld és szeresd magadat pont úgy, ahogy vagy!

CÉLUNK

Az elmúlt években egyre durvább méreteket ölt az emberek elégedetlensége saját megjelenésükkel kapcsolatban. Egyre több fórumon foglalkoznak azzal a kérdéssel, ami a felmérésekben is beigazolódott: mára a fiatalok 50%-a negatív énképpel rendelkezik. A szociális média fokozódó jelenléte felerősíti a külsőségekhez kapcsolódó elvárásokat és az ennek megfelelő társadalmi és közösségi nyomást. Folyamatosan ki vagyunk téve a média által létrehozott és hangosan ismételgetett eszméknek és ideáloknak, Mindez igen negatív hatással van a fiatalok szemléletmódjára – egyenesen meghatározza, hogyan látják, és hogyan ítélik meg saját énjüket, és milyen lesz a testképük. Itt az idő, hogy lépéseket tegyünk a folyamat ellen, és megvédjük mindenki alapvető jogát arra, hogy szépnek érezhesse saját magát.

MÁRKÁNK TÖRTÉNETE

Történetünk huszonvalahány éve kezdődött, és pont olyan, mint a rút kiskacsa meséje. A Four Reasons sohasem volt tipikus és átlagos szépségipari márka. Sokat dolgoztunk, sok szenvedéllyel, és jó munkát végeztünk. Szeretjük, hogy különbözünk, és a saját utunkat járjuk. Mindig is ellene mentünk az átlagosnak, és a saját elképzeléseink szerint megharcoltunk a szakma kőbevésett dolgaival. A magunk módján tettünk merész dolgokat anélkül, hogy egy percig is odafigyeltünk volna a piac diktálta szépségideálokra. Valahol útközben belenőttünk a király köpenyébe.

Finnországban erre alapozunk:

#1  A szakmában nekünk vannak a legelégedettebb ügyfeleink.
#2 Miénk a legelszántabb és legszenvedélyesebb szakmai közösség.
#3 Köszönhetően a rengeteg szakmai tapasztalatnak és a személyes figyelemnek, tisztán értjük vásárlóink igényeit és elvárásait.
#4 A finn fodrász szakmában a Four Reasons a legsikeresebb márka.

Hiszünk a világ mesés tökéletlenségében. Hiszünk abban, hogy mindenki, minden egyes hajtincs úgy szép, ahogy van. Hiszünk az emberekben, a szenvedélyükben, a valódi értékekben, és hiszünk benned. Ez az a négy ok, ami motivál minket.

Menetelünk a frontvonalon, síkra szállunk a sokszínűségért, és megvédjük mindenkinek a jogát arra, hogy gyönyörűnek érezze saját magát. Ezen az úton vezet minket a felelősségvállalás, a kompromisszumok nélküli minőség, a nyitottságra és elfogadásra való ösztönzés, a végtelen lelkesedés és az örökös szenvedély, hogy mindig tanulhassunk valami újat.

Az elmúlt években egyre durvább méreteket ölt az emberek elégedetlensége saját megjelenésükkel kapcsolatban. Egyre több fórumon foglalkoznak azzal a kérdéssel, ami a felmérésekben is beigazolódott: mára a fiatalok 50%-a negatív énképpel rendelkezik. A szociális média fokozódó jelenléte felerősíti a külsőségekhez kapcsolódó elvárásokat és az ennek megfelelő társadalmi és közösségi nyomást. Folyamatosan ki vagyunk téve a média által létrehozott és hangosan ismételgetett eszméknek és ideáloknak. Mindez igen negatív hatással van a fiatalok szemléletmódjára – egyenesen meghatározza, hogyan látják, és hogyan ítélik meg saját énjüket, és milyen lesz a testképük. Itt az idő, hogy lépéseket tegyünk a folyamat ellen, és megvédjük mindenki alapvető jogát arra, hogy szépnek érezhesse saját magát.

Víziónk

Világméretű fodrász közösséget építünk, a legjobb szolgáltatást nyújtjuk, fenntartható termékeket és hasznos inspirációt adunk a fodrászok kezébe azért, hogy mindenkiből kihozzuk a maximumot.

Küldetésünk

Érezd szépnek!

Szlogenünk

We Love the Real You / Úgy szeretünk, ahogy vagy!

Értékeink

Közösség – Szenvedély – Hitelesség -Te

# 1 WE / MI

Olyan, mintha a Four Reasons egy család lenne. A miénk. Kreatívak vagyunk és profik. Hangosak és bulisak. A maximumon élünk, és sokat nevetünk. Néha kicsit furcsák vagyunk. Csodabogarak. Különlegesek. Egyikünket sem lehet lazán lemásolni. Meglátod, te is gyorsan megtalálod a helyed közöttünk. Jól illesz hozzánk!

#2 LOVE / SZERELEM

Hát ezért csináljuk! Ez az egész a szerelemről szól. A szenvedélyről. Ami kiragyog, növekszik, és szétzúzza a korlátokat. Így szeretjük. Őrült rajongással. Nincs szükségünk előrajzolt sablonokra a kifestőkönyvben, igenis nagy lendülettel merünk színezni a fekete vonalakon túl.  

#3 REAL /VALÓDI

Nagyra értékeljük a hitelességet. Megbízhatóak vagyunk. Termékeink jól néznek ki, sőt jó használni is mindet. A lehető legjobb alapanyagokból, felelős gondoskodással készültek, és eleget tesznek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Valódiak. Működnek. Teljesítik, amit ígérnek. És ez pont ennyire egyszerű. 

#4 YOU / TE

Tudjuk, hogy az élet lehet nagyszerű és meseszép, szomorú és unalmas, néha bonyolult és zűrös. Mi át akarjuk változtatni a vacak frizurák és kezelhetetlen hajak napját valamivé, ami majdnem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Jobbat akarunk kihozni minden egyes napodból! Azt akarjuk, hogy Te legyél a világon a legszebb csak azért, mert önmagadat választod, és saját magadat adod a világnak életed minden pillanatában.