Nézd meg a komplett Optima szalon-oktatást!

A Four Reasons Optima professzionális vegán hajfesték fejlesztése a szakma aktív közreműködésével történt, és az alapkoncepcióban az is benne volt, hogy a hajfesték könnyen tanulható, és egyszerűen használható legyen azért, hogy a lehető legprofibb módon, mégis lazán menjen vele a munka. Az Optima használatában nincs semmi trükkös, alkalmazása gyorsan megtanulható. Optima innováció az is, hogy az elinduláshoz a fodrásznak semmi szüksége nincs egész napos oktatásra, de még szalonbemutatóhoz sem kell kötni a festékcserét. 

Készítettünk egy tanácsadó videósorozatot, amiben a Four Reasons finn oktatófodrásza, Jonna Karjunen végigvezet minket az Optima használatán. Ezek a videók csak néhány percesek, és mindegyik videó egy-egy önálló témára koncentrál. Az összes együtt is csak fél óra, de (hiszed vagy sem) mindez együtt megfelel egy  komplett szalontréning anyagának. Az angol nyelvű videókhoz elkészítettük a magyar hangalámondást, hogy még egyszerűbb legyen a tanulás. Hajrá! Sok boldog munkát kívánunk neked az Optimával!

FOUR REASONS OPTIMA ALAPOK

Mi kell ahhoz, hogy egy professzionális hajfesték a lehető legideálisabb legyen a fodrásznak? Megkérdeztük. Válaszoltak. Kifejlesztettük. Rengeteg innováció, ötlet és ultramodern technológia is kellett hozzá. Végül a gondosan kialakított formula illatmentes és szagtalan, 94%-ban ammóniamentes és PPD-mentes. Az Optima erőssége a növényi alapon működő hidratáló és újjáépítő, hajregeneráló technológia és az exkluzív növényi olajok. Nézd meg Jonnát, mit mond az Optima tulajdonságairól. 

OPTIMA KEZDŐKÉSZLET/ NAGYCSOMAG

A Four Reasons Optima kezdőkészletében minden benne van, amire szükséged lehet ahhoz, hogy minden vendégednek gyönyörű végeredményt tudj adni. A teljes spektrum összes árnyalata megjelenik a széles színválasztékban. A 98 árnyalat és a hajfestés élménye személyre szabható, vendégeid igényeihez és elvárásaihoz igazítható. Nézd meg Jonnát, mit mond az Optima család elérhető termékeiről. 

AZ OPTIMA ÁRNYALATOK RENDSZERE

Egy jó színrendszer alapját mindig a színek megfelelő logikai csoportosítása adja. Jonna megmutatja az Optima jelölési rendszerének logikáját, a színkereket és a számozást. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy a világos kódrendszer, a könnyen értelmezhető árnyalatok mennyire megkönnyítik a fodrászok mindennapos munkáját! 

OPTIMA SZÍNKÖNYV

A szalonmunka során a jól használható, megbízható színkönyv fontos fegyvert ad a fodrász kezébe, hiszen mindig mindent elmond és megmutat, amit a festékárnyalatokról éppen tudnunk kell. Nem kell megtanulnunk, ott van benne! Ebben a videóban Jonna elmagyarázza az Optima karakteres sorozatainak tulajdonságait. Fény derül arra is, hogy milyen tulajdonságok állnak a sorozatok hátterében. Cover/Fedőszínek, Intense/Intenzív divatszínek, Reflection/Reflexiós színek, Mixer/Keverőszínek és Highlift/Szuperszőkék – ez az Optima öt lenyűgöző sorozata.

AZ OPTIMA HASZNÁLATA

Az Optima használata végtelenül egyszerű. Győződj meg erről magad! Jonna bemutatja, hogyan válassz megfelelő aktivátort, mi a keverési arány és a hatóidő. Ezek az egyenes és tömör utasítások megkönnyítik az Optima használatát. Egészen kevés kell ahhoz, hogy elérd a korrekt és utánozhatatlan végeredményt. 

OPTIMA A GYAKORLATBAN

Az Optima a legideálisabb és leggazdaságosabb hajfesték, amivel napjainkban dolgozni lehet. Használható tartós krémhajfestékként éppúgy, mint féltartós hajszínezőként. Jonna (Veronika magyar hangjával) elmagyarázza az Optima karakterisztikáját, a legfontosabb eltéréseket az átlagtól. Beszél arról, hogy mennyire tartósak a színek, milyen kiválóan fedi az Optima az őszt, és milyen pofonegyszerű a használata. 

AZ OPTIMA MAKEOVER SZÍNELTÁVOLÍTÓ ALKALMAZÁSA

Jonna megmutatja az Optima Makeover-rel történő pigmenteltávolítás folyamatát. Ez egy fantasztikus anyag a szalonmunka során, ha tiszta tónusváltás a cél, ha a hajvégeknek több különböző, markáns árnyalatú lenövése van, vagy rétegekben áll rajta többféle régi, megkopott festék. Az innovatív Optima Makeover óriási segítség, amikor tűpontos és tónusgazdag eredmény elérése a cél. 

ŐSZHAJFEDÉS OPTIMÁVAL

Harri modellen mutatja be, hogyan kell használni az Optimát akkor, amikor ősz hajat festünk vele. Nézd meg az Optima erejét és hibátlan fedőképességét a gyakorlatban! A videó érinti a tőfestés és a hajhossz festésének megbízható módszerét is. 

OPTIMA HIGHLIFT ÁRNYALATOK, A SZUPERSZŐKÉK

Harri Paananen a finn Four Reasons vezető oktatófodrásza megmutatja, hogyan használjuk az Optima Highlift sorozatát, azaz a szuperszőke árnyalatokat a gyakorlatban. Az Optima Highlift sorozatának megvan az az elképesztő képessége, hogy semlegesítse a nemkívánatos sárga árnyalatokat, és ragyogó, kristálytiszta hamvasszőke végeredményt hozzon létre. Győződj meg róla magad is!

ÁRNYALATOK KIEGYENLÍTÉSE OPTIMÁVAL

Antero tart egy rövid bemutatót modelljén arról, hogy a festés során hogyan egyenlítsük ki Optimával a színt. Megmutatja a tőfestést, és a hajhossz festésének módszerét, valamint azt is, hogyan kell árnyalatot változtatni az Optimával.