Four Reasons Color Mask

Legyen az életed a lehető legszínesebb, hiszen amúgy sem lehet csak fekete, vagy csak fehér. A legjobb dolog, ami történhet veled, ha az élet szép, szenvedélyes, szórakoztató, és tele van csábítással. Szabadság és bátorság kell ahhoz, hogy pontosan az legyél, aki vagy!

A Four Reasons Color Mask az aktuális trendnek megfelelő toner-válogatás, olyan samponok és hajpakolások színpompás sorozata, amely a hajszín tónusát teszi hangsúlyossá. Lágyan vagy merészen – ahogyan szeretnéd. Ápoló, erősítő hatású, pigmentben gazdag összetételük és a vegán formula meghosszabbítja a hajfestés élettartamát és intenzitását. 

3 feladatra 1 megoldás

Sötétre, szőkére és vörösre festett hajra tervezve, a Four Reasons Color Mask samponok és hajápolók különböző igényekre és álmokra válaszolnak. Ez a sorozat egyszerű eszközt ad a kezedbe ahhoz, hogy a hajfestés élénk színe ne tompuljon, hogy ne veszítse el hideg vagy meleg tónusát, hogy megmutathasd életed összes árnyalatát a hajaddal.

Fenntartható hajszín

Óriási szakértelmet nem igénylő megoldás a Color Mask, amely megfelel a hajfestéssel kapcsolatos leggyakoribb kihívásnak: viszlát tompuló színek, soha többet fakulás! A termékek bőséges pigmenttartalma biztosítja, hogy a két aktuális hajfestés, tőfestés között se változzon a hajszín kirobbanó ereje és intenzív fénye.

Hideg vagy meleg tónus

Color Mask termékekkel a hajfestés hideg vagy meleg árnyalata játszva fenntartható. A szőke nem melegszik, megtartja hűvös fényét. A barna összes árnyalata tónusgazdag, telt megjelenést kap, és a hideg feketék hosszan őrzik stílusos megjelenésüket. A hideg, hideg marad – hacsak nem akarsz változtatni ezen. A Color Mask megkönnyíti a kihívást jelentő vörös színek tüzesen lángoló intenzitásának fenntartását.

Tonizálás

Árnyalatnyi változásra vágysz? Néhány perc alatt, könnyedén megadja neked ezt a Color Mask: a tónusváltás sosem volt ennél könnyebb. Élvezd a sokszínűséget és az állandó változást, varázsolj luxushatású rose gold vagy élénk pink színt a szőkére, metálfényt a világosbarnára, leheletnyi lilát a feketére. Keverd ezt a trendi színpalettát, ha ahhoz van kedved!

Color Mask Toning Shampoo TONIZÁLÓ SAMPON

A Color Mask sorozat tonizáló samponja rengeteg színpigmentet tartalmaz, mégis a lehető legnagyobb körültekintéssel tisztítja a színkezelt hajat, plusz emeli a fényét, és hatékonyan szünteti meg a sztatikus elektromosságot. Érdemes a megszokott sampon helyett használni akkor, amikor a haj színfrissítésért kiált, vagy növelni akarjuk a tónus intenzitását. A vegán összetétel hidrolizált búzaprotein és panthenol (B5-provitamin) tartalma táplálja és erősíti a színkezelt, sérült hajszálakat. Szulfátoktól mentes, vegán formula. 

Color Mask Toning Treatment TONIZÁLÓ HAJPAKOLÁS

A Color Mask sorozat tonizáló hajpakolása hatalmas dózisban tartalmaz színpigmenteket, ráadásul hatékonyan erősíti és a megfelelő tápanyagokkal táplálja a hajszálakat. Összetételében növényi alapú proteinek és aminosavak segítik a hajszerkezet feltöltését. Végeredménye az élénk színvilágú, egészséges haj. A szokásos hajápoló protokoll helyett, alkalmanként érdemes használni – éppen akkor, amikor hajszíned frissítésért kiált. Korszerű, vegán formula.

Videók

Four Reasons

#1

Intenzív tónusok

#2

Kíméletes tisztítóerő

#3

Festett haj szerkezetének megerősítése

#4

Egyszerű alkalmazás, gyors használat