Four Reasons Color Mask

Legyen az életed a lehető legszínesebb, hiszen amúgy sem lehet csak fekete vagy csak fehér. A legjobb dolog, ami történhet veled, ha az élet szép, szenvedélyes, szórakoztató és tele van csábítással. Szabadság és bátorság kell ahhoz, hogy pontosan az legyél, aki vagy!

 

A Four Reasons Color Mask az aktuális trendnek megfelelő toner-válogatás, olyan samponok és hajpakolások színpompás sorozata, amely a hajszín tónusát teszi hangsúlyossá. Lágyan vagy merészen – ahogyan szeretnéd. Ápoló, erősítő hatású, pigmentben gazdag összetételük, és a vegán formula meghosszabbítja a hajfestés élettartamát és intenzitását. 

 

Four Reasons

#1

Intenzív tónusok

 
 
 

#2

Kíméletes tisztítóerő

 
 
 

#3

Festett haj szerkezetének megerősítése

 
 

#4

Egyszerű alkalmazás, gyors használat

 
 
 

COLOR MASK TONING SHAMPOO TONIZÁLÓ SAMPON

A Color Mask sorozat tonizáló samponja rengeteg színpigmentet tartalmaz, mégis a lehető legnagyobb körültekintéssel tisztítja a színkezelt hajat, plusz emeli a fényét, és hatékonyan szünteti meg a sztatikus elektromosságot. Érdemes a megszokott sampon helyett használni akkor, amikor a haj színfrissítésért kiált, vagy növelni akarjuk a tónus intenzitását. Szulfátoktól mentes, vegán formula. 

 

 
 

COLOR MASK TONING TREATMENT TONIZÁLÓ HAJPAKOLÁS

A Color Mask sorozat tonizáló hajpakolása hatalmas dózisban tartalmaz színpigmenteket , ráadásul hatékonyan erősíti és a megfelelő tápanyagokkal táplálja a hajszálakat. Összetételében növényi alapú proteinek és aminosavak segítik a hajszerkezet feltöltését. Végeredménye az élénk színvilágú, egészséges haj. A szokásos hajápoló protokoll helyett, alkalmanként érdemes használni – éppen akkor, amikor hajszíned frissítésért kiált. Korszerű, vegán formula.