Páratlan társad

Hiszünk abban, hogy tökéletes társad lehetünk! A legjobb, akit kívánhatsz magadnak, aki motivál, inspirál, támogat, és mindig melléd áll, ha szükséged van rá napi munkád során. A világot mi a fodrászok szemével látjuk. Arra törekszünk, hogy munkánk minden percében olyan hozzáadott értéket teremtsünk, amely a vásárlónkból valódi partner csinál: üzletileg és művészileg egyaránt. Szolgáltatások teljes spektrumát ajánljuk, amellyel minden oldalról támogatjuk a fodrászok munkáját. Márkánkkal a kreatív éned kifejezése nemcsak könnyű és élvezhető feladattá válik, hanem nyereséges is lesz.

#1 Termékeink fantasztikusak

Four Reasons terméket mindenkinek!

Hajápolóink és hajformázóink remek lehetőségeket adnak a kezedbe. A legvastagabb hajszáltól a legvékonyabb tincsig minden hajtípusra van megoldásunk. Ott vagyunk a szorgalmas reggeleken, hogy jól induljanak a napjaid. Besegítünk dolgos munkanapokba, és szívesen szerepelünk pompás gálafrizurák elkészítésénél. És persze benne vagyunk mindenben a kettő között. Agilis termékfejlesztésünknek köszönhetően gyorsan reagálunk az új trendekre, és mindig van olyan innovatív termékünk, amiben fodrászok és vendégeik örömüket lelik.

Mesterségünk szép!

Egy fodrász munkája művészet. Tükrözi az aktuális divatot, de ami a legfontosabb: látványosan megmutatja vendége személyiségét. A haj az, ami kérdés nélkül láttatja az egyedi szépséget. Hatalmas szenvedélyünk ez!

Nincs bajunk a hajunkkal!

Széleskörű termékválasztékot kínálunk minden olyan feladatra, ami egy fodrászatban egyáltalán felmerül. Figyelünk a részletekre. Produktumainkat fodrászoknak fejlesztjük, sőt fodrászok véleménye, igénye, tanácsa alapján hozzuk létre. Termékeinket könnyű használni. Hiba nélkül teljesítenek. Technikai palettánk összeállításánál a legfontosabb szempont mindig a teljesítmény. A fodrász megbízhat termékeink hitelt érdemlő működésében, és összpontosíthat arra, hogy korlátozás nélkül, kreatívan alkosson. 

#2 Hatékonyan dolgozunk

Folyamatosan fejlesztünk

Anyacégünk, a Miraculos Oy tulajdonában lévő gyár lehetőséget teremt nekünk arra, hogy mindig a leggyorsabban reagáljunk a felbukkanó piaci trendekre. Körültekintő és igen precíz fejlesztési folyamatunk eredményeként olyan termékek kerülnek a kezedbe, amelyek egyszerűen és megbízhatóan működnek, miközben biztosítják a kreatív önkifejezés végtelen lehetőségét. Technikai termékeinket Európa legtekintélyesebb kozmetikumokat gyártó vállalataival közös munkában fejlesztjük. Termékpalettánk ezért páratlanul modern, mindig aktuális, és tűpontosan képviseli a híresen magas minőséget megkövetelő skandináv szabványt.

Szünet nélkül tesztelünk

Termékfejlesztéseink világviszonylatban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Új termékeinket a bevezetés előtt hosszasan teszteljük átlagembereken, a saját műhelyünkben. Minden esetben tapasztalt fodrászainkra és oktatófodrászainkra bízzuk ezt a munkát. Valós igényekre valós válaszokat akarunk adni. Saját magunktól maximális teljesítményt várunk el. Biztosak akarunk lenni abban, hogy minden termékünk pontosan úgy működik, ahogy kell.

#3 Inspirálóak vagyunk

Kihozzuk belőled a maximumot

1997 óta vagyunk jelen a fodrászok életében, ma már 16 országban. Magyarország 2019 elején lett a családunk tagja. Beszélgetünk a fodrászokkal, meghalljuk őket, odafigyelünk rájuk. A Four Reasons őszinte, nyitott és autentikus márka. Az volt, és az is lesz. Örökké fiatal és merész, provokatív, olykor pimasz. Hiteles és határozott. Mindig kiváló minőségű. Feltörekvő márkánknak mára van egy érettebb oldala is: megszólítunk minden egyes embert, aki használja termékeinket. Küldetésünk az, hogy a világon mindenki megtalálja, és végre nagyra értékelje önmagát, egyedi és megmásíthatatlan szépségét.

Nekünk Te vagy az első!

Márkánk legdrágább kincse az egyéniség. Tiszteletben tartjuk az egyediséget. Ez irányadó alapelvünk, amely meghatározza együttműködésünket partnereinkkel, kommunikációnkat vásárlóinkkal. Szépségipari jelenlétünk indokolja azt az el nem múló érzést, hogy igenis fontos ünnepelni a sokféleséget. Végre ideje elmozdulni a sablonos szépségideáloktól. Küldetésünk, hogy olyan hatással legyünk jelen a világban, amitől mindenki gyönyörűnek érzi önmagát.

#4 Hozzáállásunk környezetbarát

Felelős gondolkodás

Finnországban dolgozunk, ahol a világon a legtisztább a levegő. Itt két dolognak vagyunk bővében: fának és víznek. Ember nem lakik túl sok nálunk. Ezért tudatában vagyunk annak, milyen értéket teremthet az, ha együtt dolgozunk. Hiszünk az egyenlőségben, és tényleg felelősen törődünk egymással. Életünk minden mozzanata kapcsolódik a környezetünkhöz, ezért a természethez egészen egyedi a viszonyunk. A környezettudatosság működésünk alapja. Gyártási folyamataink során mindenkor tiszteletben tartjuk a környezetet, ahol élünk, ezért termékeinket, sőt azok egyetlen komponensét sem teszteljük állatokon. A fenntarthatóság gondolata természetes számunkra.

Modern vegán termékpaletta

Tapasztalatunk azt mutatja: ahhoz, hogy az élen maradjunk, mindenből a legjobbra van szükségünk. És neked is. Ezért úgy döntöttünk, hogy csak a legjobb alapanyagokat használjuk fel a gyártás során – józan eszünk és erkölcsi rendszerünk is ezt diktálja. 
Termékeink 95%‑a most is vegán, de azon dolgozunk, hogy 2020 végére termékpalettánk minden egyes tagjának formulája megfeleljen a vegán minősítésnek.

Újrahasznosított csomagolás

Új termékeinket évek óta újrahasznosított csomagolással tervezzük. Flakonjaink majdnem 100%‑a máris újrahasznosítható. Csomagolóanyagainkra folyamatosan keressük a legmegfelelőbb ökológiai alternatívákat. Az a célunk, hogy a következő két évben az általunk felhasznált összes műanyagot környezetbarát megoldással helyettesítsük.

Magas minőségi követelmények, fenntartható gyártási folyamatok

Célunk, hogy karbonlábnyomunk egyre kisebb legyen. Termékfejlesztéseink együttműködő partnere csak olyan gyár lehet, amely az iparág legmodernebb technológiáit használja, és a legképzettebb vegyészeket alkalmazza. Termékeink megfelelnek az EU kozmetikai jogi szabályozásának, és minden esetben eleget tesznek a Helyes Termelési Gyakorlat (GMP/ Good Manufacturing Practise) minőségbiztosítási kritériumainak.

Four Reasons

#1

Termékeink fantasztikusak

#2

Hatékonyan dolgozunk

#3

Inspirálóak vagyunk

#4

Hozzáállásunk környezetbarát