Four Reasons Professional

Ismered magad, és tudod, mi tetszik neked. Szívesen megmutatod az erős oldaladat, de alig mered felvállalni valódi énedet. Ebben segíthetünk! Neked és érted hoztuk létre a Four Reasons Professional sorozatot azért, mert tudjuk, hogy jár neked valami egyedülállóan csodás dolog. Termékeinket a fodrászszakmai elit igényeihez igazítottuk, és a legmagasabb minőséget képviselő, vegán összetevőkből gyártjuk felelős gondolkodásmóddal, ökotudatos elkötelezettséggel. Tiszta, prémium minőséget hoztunk létre neked és a világ minden egyes hajszálának.  

Four Reasons

#1

Prémium minőségű szalonsorozat

 

#2

Elegáns illatok és körültekintő formulák

 

#3

Hosszan tartó stílus és pompás, extra fény

 

#4

Fenntartható és etikus gyártási folyamatok 

 

NO YELLOW SAMPON

A sampon innovatív formulájában a lila pigmentek segítik a nemkívánatos sárgás tónusok semlegesítését. Nagyszerű választás szőkített és melírozott hajra, sőt a természetes
szőkének is jó szolgálatot tesz. A vöröseket elmélyíti, a barnákat extra csillogással látja el, az őszülő hajon eltünteti a nem tiszta, sárgás árnyalatokat. A rövid hatóidő alatt lehűti a meleg árnyalatokat, hamvasít, és szép gyöngyházfényt is ad. Kíméletesen tisztít, ápoló növényi kivonatokkal és proteinnel hidratál és kondicionál. Kellemes, gyümölcsös illata garantáltan feldobja a napod.  A Four Reasons Professional No Yellow sampon professzionális minőség a legjobb alapanyagokból. Vegán formula és újrahasznosítható csomagolás. 

Bőséges mennyiségben, alaposan masszírozd bele a már vizes hajba, habosítsd fel, hagyd hatni 1-5 percig, majd öblítsd le.  

Növényi hatóanyagok, pl. papaya és kerti nőszirom kivonata, ázsiaigázló-olaj kondicionálják a hajat. Növényi protein erősíti a hajszálakat, és kezeli a sérüléseket. 

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cantella Asiatica Extract, Carica Papaya Extract, Iris Florentina Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Cocamidopropylamine Oxide, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Laureth-4, Citric Acid, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Polysilicone-15, Acid Violet 43, Limonene, Parfum.

Használd olyan gyakran, amikor csak szeretnéd, hogy a haj hamvasabb tónusú legyen, és a sárgás árnyalatok eltűnjenek, akár közvetlenül a hajfestés után is. Minél hosszabb a hatóidő, annál hamvasabb, intenzívebb lesz az eredmény, de a haj sosem kap tőle kékes-szürkés árnyalatot. Alkalmas a hajszín élénkítésére, és segít, amikor a festék a szokásosnál gyorsabban kopik ki a hajából.

STYLING & FINISHING HAJFORMÁZÁS

Igen, a Four Reasons Professional termékekkel tényleg egyszerű feladat látványos és tartós, strapabíró frizurát alkotni. A fejlesztés során ezek a formulák a legigényesebb profik elvárásaihoz igazodtak. Ők azok, akiknek a kezei közül fantasztikus munkák kerülnek ki a hétköznapokban éppolyan könnyedén, ahogyan az elképesztő báli kontyok megszületnek minden ünnepi alkalomra. Különböző termékek kombinálásával olyan stílust teremthetsz te magad is, amely a legjobb minőséget hozza ki a hajból, hiszen itt megtalálod a legjobb megoldást minden hajtípusra, hajhosszra, formára és stílusra. Tessék, válts stílust, és lépj a következő szintre!  

 
 

#1

Alapjog a szépség érzéséhez

Szépségipari vállalat vagyunk, ezért a mi legnagyobb felelősségünk az, hogy felkutassuk mindazt, amit az emberek a szépségről gondolnak, majd értékteremtő és kockázatcsökkentő módon alkossunk valami újat a szépség fogalmában.  Mindeközben inspiráljunk mindenkit arra, hogy megengedje és tiszteletben tartsa mások saját, személyes egyediségét.  Fodrászainkkal közösen arra biztatunk minden egyes embert, hogy fogadja el magát éppen olyannak, amilyen, és ehhez a munkához ajánlunk és teremtünk eszközöket, amelyek mind a pozitív énkép kialakítását és megerősítését szolgálják.  

#2

Skandináv minőség és megbízhatóság

Minden termékünk Finnországban vagy partnercégeinknél, valahol Európában készül, ami garantálja az ISO 22716:2007 minősítésnek való megfelelést. Termékeink megfelelnek az Európai Unió  kozmetikai jogi szabályozásának, és minden esetben eleget tesznek a Helyes Termelési Gyakorlat (GMP/Good Manufacturing Practices) minőségbiztosítási kritériumainak. Biztosítjuk termékeink magas színvonalát és maximális alkalmasságát a fodrászszalonban történő professzionális munkára azzal, hogy folyamatosan tesztelünk. Termékfejlesztéseink minden esetben a finn fodrászszakmai elit bevonásával történnek.  

#3

Hatékony vegán termékek

Termékeink, etikai szempontoknak is megfelelve, csak és kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat tartalmazzák.  2019-ben termékeink 95%-a volt vegán, és azon dolgozunk, hogy 2020 végére termékpalettánk minden egyes tagjának formulája megfeleljen a vegán minősítésnek. A Four Reasons Professional sorozat egyetlen receptúrája sem tartalmaz állati eredetű összetevőt, sőt azok egyetlen komponensét sem teszteljük állatokon.

 

#4

Csomagolás, amely nem károsítja a környezetet

Újrahasznosított anyagokból készül termékeink csomagolása, ahogyan ezt a termékeinken is feltüntetjük. Az ikonok az újrafeldolgozásról és fenntarthatóságról, a szelektív szemétgyűjtéshez nyújtanak megfelelő információt.  Az a célunk, hogy az általunk felhasznált összes műanyagot környezetbarát, újrahasznosítható megoldással vagy bioplasztikkal helyettesítsük anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a termékjellemzők vagy a felhasználói élmény tekintetében.