Fodrászoktól fodrászoknak, szeretettel!

Four Reasons Professional

Fodrász vagy? Neked és érted hoztuk létre a Four Reasons Professional sorozatot, mert hiszünk benne, hogy minden áldott munkanapodon megérdemled azt a csodát, ami a munkádból kihozza a maximumot. A fejlesztés során ezek a formulák a fodrász-szakmai elit elvárásaihoz igazodtak. A legmagasabb minőséget képviselő, vegán összetevőkből gyártjuk nagy felelősséggel, ökotudatos módon azért, hogy minden szempontból tiszteletben tartsuk a környezetet, amelyben élünk. Ez a tiszta, prémium minőség valódi luxusélményt ad neked és a vendégednek. Mi adhatna ennél nagyobb motivációt? Hiszen te ismered a legjobban a tehetségedet és a vendéged elvárásait. Mutasd, mi az erősséged? Merj az lenni, aki valójában vagy!

Styling & Finishing
Hajformázás

Igen, a Four Reasons Professional termékekkel tényleg egyszerű feladat látványos és tartós, strapabíró frizurát alkotni. A fejlesztés során ezek a formulák a legigényesebb profik elvárásaihoz igazodtak. Ők azok, akiknek a kezei közül fantasztikus munkák kerülnek ki a hétköznapokban éppolyan könnyedén, ahogyan az elképesztő báli kontyok megszületnek minden ünnepi alkalomra. Különböző termékek kombinálásával olyan stílust teremthetsz te magad is, amely a legjobb minőséget hozza ki a hajból, hiszen itt megtalálod a legjobb megoldást minden hajtípusra, hajhosszra, formára és stílusra. Tessék, válts stílust, és lépj a következő szintre!  

Cleanse & Conditioning
Hajápolás

A Four Reasons Professional hajápoló sorozata a ma elérhető legmagasabb minőséget képviseli. Az okosan és aprólékosan kidolgozott formulák a lehető legkörültekintőbb módon teljesítik a számukra előírt, speciális feladatot az tisztítás, ápolás, kondicionálás területén. Minden alkalommal csodát tesznek az adott hajtípussal. Fodrászként neked csak annyi lesz a feladatod, hogy vendéged számára kiválaszd azt a készítményt, ami a legjobb választ adja az ő hajának problémáira. A szalonkiszerelésű samponok és balzsamok profizmusa vitathatatlan: gyorsan dolgoznak, extrém hatékonyságukkal megkönnyítik a munkádat.

Szőkék forradalma

Bemutatkozik két megbízhatóan professzionális,  innovatív, lila pigmenteket tartalmazó készítmény a Four Reasons Professional sorozatban. Használd a No Yellow sampont és a Violet hajformázó habot olyan gyakran, amikor csak szeretnéd, hogy a haj hamvasabb tónusú legyen, és a sárgás elszíneződések eltűnjenek belőle. Akár közvetlenül a hajfestés után is jó szolgálatot tesznek. Minél hosszabb a hatóidő, annál hűvösebb és intenzívebb az eredmény, de a haj sosem kap tőlük kékes-szürkés árnyalatot. Ajánld a vendégednek hajszíne élénkítésére, vagy abban az esetben, ha az árnyalat és a fény a szokásosnál gyorsabban tűnik el a hajából.

#1 Igényes prémium minőség

Mi, a  Four Reasons márka csapata, hiszünk abban, hogy minden egyes ember akkor a legszebb, amikor önmagát adja. Szerintünk a szépség fogalmát túlbonyolította és szinte elérhetetlen messzeségbe helyezte az elmúlt évtized. Pedig szépnek lenni könnyű, és bárki képes rá, hogy megérezze saját,valódi szépségét. Arra biztatunk mindenkit, hogy lássa végre meg a valódi arcát és azt a sokféle egyedi minőséget, ami mind arra emlékeztet, hogy a szépség sosem illeszkedik semmilyen uniformizált öntőformába.

#2 Fenntartható alternatíva

Ezeket a termékeket a legmagasabb minőséget képviselő, vegán összetevőkből gyártjuk nagy felelősséggel, ökotudatos módon azért, hogy minden szempontból tiszteletben tartsuk a környezetet, amelyben élünk. Az alapanyagok és a csomagolóanyagok, amiket ennek a sorozatnak a gyártásához kiválasztottunk, határozott lépést jelentenek a környezetvédelmi célkitűzéseink felé vezető úton. A Four Reasons Professional sorozat egyetlen formulája sem tartalmaz állati eredetű összetevőt, sőt állatkísérleteket sem végzünk velük.

#3 Profi fodrászok ajánlásával

Azzal, hogy szakmájukra büszke, igényes és profi fodrászokkal dolgozunk együtt, naponta képesek vagyunk előhívni azt az élményt, amit a pozitív önértékelés jelent. Ez a gondolat indította útjára a Four Reasons vadonatúj, professzionális hajápoló-hajformázó sorozatát. A Four Reasons Professional termékcsaláddal a jó napjaid egyenesen fantasztikusak lesznek, sőt a rosszabbak is megváltoznak egy pillanat alatt. Megígérjük, hogy kihozzuk mindből a maximumot!

#4 Luxusélmény

A fejlesztés során a formulák a fodrász-szakmai elit elvárásaihoz igazodtak. Ők azok, akiknek a kezei közül fantasztikus munkák kerülnek ki a hétköznapokban éppolyan könnyedén, ahogyan az elképesztő báli kontyok megszületnek minden ünnepi alkalomra. A Professional termékek kombinálásával olyan stílust teremthetsz te magad is, amely a legjobb minőséget hozza ki a hajból. Minden hajtípusra, hajhosszra és formára megtaláltuk a legjobb megoldást.

Four Reasons Professional

#1

Okos vegán formulák, állati eredetű összetevők és állatkísérletek nélkül

#2

Kiegyensúlyozott, bőrbarát hatóanyagok

#3

Környezetbarát, biológiailag lebomló csomagolóanyagok

#4

Könnyed illatok a természetes citromfű és geránium eleganciájával