Fodrászoktól fodrászoknak, szeretettel!

Four Reasons Professional

Fodrász vagy? Neked és érted hoztuk létre a Four Reasons Professional sorozatot, mert hiszünk benne, hogy minden áldott munkanapodon megérdemled azt a csodát, ami a munkádból kihozza a maximumot. A fejlesztés során ezek a formulák a fodrász-szakmai elit elvárásaihoz igazodtak. A legmagasabb minőséget képviselő, vegán összetevőkből gyártjuk nagy felelősséggel, ökotudatos módon azért, hogy minden szempontból tiszteletben tartsuk a környezetet, amelyben élünk. Ez a tiszta, prémium minőség valódi luxusélményt ad neked és a vendégednek. Mi adhatna ennél nagyobb motivációt? Hiszen te ismered a legjobban a tehetségedet és a vendéged elvárásait. Mutasd, mi az erősséged? Merj az lenni, aki valójában vagy!

Styling & Finishing
Hajformázás

Igen, a Four Reasons Professional termékekkel tényleg egyszerű feladat látványos és strapabíró frizurát alkotni. A fejlesztés során ezek a formulák a legigényesebb profik elvárásaihoz igazodtak, hiszen ők azok, akiknek a kezei közül fantasztikus munkák kerülnek ki a hétköznapokban éppolyan könnyedén, ahogyan az elképesztő báli kontyok megszületnek minden ünnepi alkalomra. Különböző termékek kombinálásával olyan stílust teremthetsz te magad is, amely a legjobb minőséget hozza ki a hajból. Ebben a sorozatban megtalálod a legjobb megoldást minden hajtípusra, hajhosszra, formára és stílusra. Tessék, válts stílust, és lépj a következő szintre!  

Cleanse & Conditioning
Hajápolás

A Four Reasons Professional hajápoló sorozata a ma elérhető legmagasabb minőséget képviseli. Az okosan és aprólékosan kidolgozott formulák a lehető legkörültekintőbb módon teljesítik a számukra előírt, speciális feladatot a tisztítás és táplálás területén. Minden alkalommal csodát tesznek az adott hajtípussal. Fodrászként neked csak annyi lesz a feladatod, hogy vendéged számára kiválaszd azt a készítményt, ami leginkább megfelel az ő hajtípusának. A szalonkiszerelésű samponok és balzsamok profizmusa vitathatatlan: gyorsan dolgoznak, extrém hatékonyságukkal és megbízhatóságukkal könnyítik meg a munkádat.

Szőkék forradalma

Bemutatkozik két megbízhatóan professzionális,  innovatív, lila pigmenteket tartalmazó készítmény a Four Reasons Professional sorozatban. Használd a színezett sampont és hajformázó habot olyan gyakran, amikor csak szeretnéd, hogy a haj hamvasabb tónusú legyen, és a sárgás elszíneződések eltűnjenek belőle. Akár közvetlenül a hajfestés után is jó szolgálatot tesznek, hiszen néha neked is jól jöhet egy kis megerősítés. Minél hosszabb a hatóidő, annál hűvösebb és intenzívebb az eredmény, de a haj sosem kap kékes-szürkés árnyalatot. Ajánld a vendégednek szőke hajszíne élénkítésére, vagy arra az esetre, ha az árnyalat és a fény a szokásosnál gyorsabban tűnik el a hajából.

#1 Igényes prémium minőség

Mi, a  Four Reasons márka csapata, hiszünk abban, hogy minden egyes ember akkor a legszebb, amikor önmagát adja. Szerintünk a szépség fogalmát túlbonyolította és szinte elérhetetlen messzeségbe helyezte az elmúlt évtized. Pedig szépnek lenni könnyű, és tényleg bárki képes rá, hogy megérezze saját, valódi szépségét. Arra biztatunk mindenkit, hogy lássa végre meg a valódi arcát és azt a sokféle egyedi minőséget, ami mind arra emlékeztet, hogy a szépség sosem illeszkedik semmilyen uniformizált öntőformába.

#2 Fenntartható alternatíva

Ezeket a termékeket a legmagasabb minőséget képviselő, vegán összetevőkből gyártjuk nagy felelősséggel, ökotudatos módon azért, hogy minden szempontból tiszteletben tartsuk a környezetet, amelyben élünk. Az alapanyagok és a csomagolóanyagok, amiket ennek a sorozatnak a gyártásához kiválasztottunk, határozott lépést jelentenek a környezetvédelmi célkitűzéseink felé vezető úton. A Four Reasons Professional sorozat egyetlen formulája sem tartalmaz állati eredetű összetevőt, sőt állatkísérleteket sem végzünk velük.

#3 Profi fodrászok ajánlásával

Azzal, hogy szakmájukra büszke, igényes és profi fodrászokkal dolgozunk együtt, naponta képesek vagyunk előhívni azt az élményt, amit a pozitív önértékelés jelent. Ez a gondolat indította útjára a Four Reasons új, professzionális hajápoló-hajformázó sorozatát. A Four Reasons Professional termékcsaláddal a jó napjaid egyenesen fantasztikusak lesznek, sőt a rosszabbak is jóra fordulnak egy pillanat alatt. Megígérjük, hogy kihozzuk mindből a maximumot!

#4 Luxusélmény

A fejlesztés során a formulák a fodrász-szakmai elit elvárásaihoz igazodtak. Ők azok, akiknek a kezei közül fantasztikus munkák kerülnek ki a hétköznapokban éppolyan könnyedén, ahogyan az elképesztő báli kontyok megszületnek minden ünnepi alkalomra. A Professional termékek kombinálásával olyan stílust teremthetsz te magad is, amely a legjobb minőséget hozza ki a hajból. Minden hajtípusra, hajhosszra és formára megtaláltuk a legprofibb megoldást.

Four Reasons Professional

#1

Okos vegán formulák, állati eredetű összetevők és állatkísérletek nélkül

#2

Kiegyensúlyozott, bőrbarát hatóanyagok

#3

Környezetbarát, biológiailag lebomló csomagolóanyagok

#4

Könnyed illatok a természetes citromfű és geránium eleganciájával