Technikai termékek széles választéka

Egy fodrász munkája művészet. Tükrözi a legújabb trendet, és ami a legfontosabb: látványosan megmutatja vendége személyiségét. A haj az, ami kérdés nélkül láttatja az egyedi szépséget. Hatalmas szenvedélyünk ez. A világot mi a fodrászok szemével látjuk. Körültekintő és igen precíz termékfejlesztési folyamataink eredményeként mindig olyan termékek kerülnek fodrászaink kezébe, amelyek egyszerűen és kiszámíthatóan működnek, miközben biztosítják számukra a kreatív önkifejezés végtelen lehetőségeit. 

Technikai termékpalettánk páratlanul modern, mindig aktuális, és tűpontosan képviseli a híresen magas minőséget megkövetelő skandináv szabványt.  Termékfejlesztéseink világviszonylatban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Minden új termékünket hosszan teszteljük átlagembereken, a saját műhelyünkben. Minden esetben tapasztalt fodrászainkra és oktatófodrászainkra bízzuk ezt a munkát. Valós igényekre valós válaszokat akarunk adni. Saját magunktól maximális teljesítményt várunk el. Biztosak akarunk lenni abban, hogy minden termékünk pontosan úgy működik, ahogy kell.

OPTIMA - gyönyörű, friss és ultramodern

Four Reasons Optima színek álmokból, hajfesték varázslatból. Az Optima formulája olyan aprólékos fejlesztési folyamat eredménye, amely végül hűen tükrözi a gyártástechnológia legújabb innovációit. Az Optima elmossa az éles határvonalakat a tartós hajfesték és a féltartós hajszínező között, hiszen az Optima minden munkára alkalmas, amit  a színváltoztatások során végre kell hajtanunk a szalonban. Hibátlanul működik. A haj sosem látszik igazán festettnek, nem lesz túlpigmentált annak ellenére sem, hogy a színei páratlanul intenzívek és mélyek. Konzisztenciája gazdag és krémes, mégis nagyon könnyű vele dolgozni, egyszerű kikeverni, és kifejezetten nagy élmény felvinni a hajra. Az árnyalatok rendszerét könnyű megérteni, és könnyű alkalmazni is – könnyű kreatívnak lenni az Optimával. Erőssége a kiváló fedőképesség, a végeredmény pedig minden esetben a páratlanul tónusgazdagság és a csodás fény.

LUXIMA

A Four Reasons Luxima formulájának alapját árnyalati pigmentek adják, amelyek meghagyják a haj alapszínének finoman tónusos mélységbeli különbségeit, és ezzel 3D-s hatást keltenek. Ez mindig azt az eredményt hozza, amit a ma embere látni szeretne: sokdimenziós színeredményt, amely mindig egyedi, pezsgő és eleven. A Luxima színeiben árad a tiszta és természetes energia, a haj sosem látszik festettnek, és sosem mutat színpadias képet.

LUXIMA MEN

A Luxima Men fénytoner speciálisan férfiak hajszínének tonizálására lett kifejlesztve. Azoknak az igényes férfiaknak készült, akik villámgyors, természetes, sokdimenziós hatású megoldást keresnek hajszínük felélénkítésére, árnyalatnyi változtatására, vagy az ősz hajszálak jelenlétének tompítására.

KC BLONDE TONER

A KC Blonde Toner a már tiszta szőkére színtelenített haj tonizálására, pasztellizálására lett kifejlesztve. Egyszerűen használható anyag annak a színeredménynek az elkészítéséhez, amely nem változtatja meg túlzottan a színmélységet, nem lesz sokkal sötétebb. A KC Blonde Toner árnyalatai olyan időtlenül elegáns, hideg árnyalatokat kínálnak, amelyeket könnyen lehet egymással kombinálni, és egyedi, többdimenziós eredményt létrehozni.

Hullámok

A KC Perm Multiwave Sensitive termékek innovatív technológiai megoldása lehetővé teszi, hogy a valóban tartós tartóshullám anélkül készüljön el, hogy az anyag sértené a fejbőrt, vagy károsítaná a haj szerkezetét. A kellemetlen szag is távol marad a fodrászszalontól. A rendkívül kíméletes rendszer formulái nem tartalmaznak ammónium-tioglikolátot és illatmentesek. Rugalmas és jól kezelhető göndör vagy hullámos hatás lesz a folyamat eredménye, minden irritációtól mentesen. Érzékeny hajra és fejbőrre is nagy biztonsággal alkalmazható.

Színtelenítő porok

Az Ultralift 9+ egy extra hatékony és ultra gyors színtelenítő por, amely egyedülálló módon lila pigmenteket tartalmaz. Az anyag páratlanul jó eredményt mutat akkor, ha a lehető legnagyobb világosító hatást kell elérnünk a lehető legrövidebb idő alatt anélkül, hogy megsértenénk a hajszálak szerkezetét. Maximális erővel, már egyetlen alkalommal képes akár 9 színmélységet is világosítani a hajon. Makulátlan, kristálytiszta szőkét vagy fehéret, ahogy csak szeretnéd!

A Four Reasons Hydrobleach a létező legkorszerűbb színtelenítő por minden felvilágosítással kapcsolatos feladatra. A formula tartalmazza a különleges Hydroshield technológiát azért, hogy fenntartsa a haj természetes nedvességtartalmának egyensúlyát, és biztosítsa, hogy a hajszálak olyan egészségesek maradjanak, amennyire az csak lehetséges a kémiai folyamat során.

A KC Bleach Freestyle kreatív szabadkezes technikákhoz kifejlesztett színtelenítő por. Illatmentes formulája 6 színmélységet képes világosítani, miközben agyagszerű állaga lehetővé teszi a maximálisan precíz munkát. 

Színvédelem

A Four Reasons Color Mask az aktuális trendnek megfelelő toner-válogatás, olyan samponok és hajpakolások színpompás sorozata, amely a hajszín tónusát teszi hangsúlyossá. Lágyan vagy merészen – ahogyan szeretnéd. Ápoló, erősítő hatású, pigmentben gazdag összetételük és a vegán formula meghosszabbítja a hajfestés élettartamát és intenzitását. 

Aktivátorok

Az illatanyag- és színezékmentes Four Reasons Oxid aktivátorok megbízhatóan működnek együtt minden olyan KC Color termékkel, amihez aktivátor szükséges.

Elérhető ötféle erősségben: 1,5%, 3%, 6%, 9%, 12%

További információkért tekintsd meg a technikai leírásokat.