Technikai termékek széles választéka

Egy fodrász munkája művészet. Tükrözi a legújabb trendet, és ami a legfontosabb: látványosan megmutatja vendége személyiségét. A haj az, ami kérdés nélkül láttatja az egyedi szépséget. Hatalmas szenvedélyünk ez. A világot mi a fodrászok szemével látjuk. Körültekintő és igen precíz termékfejlesztési folyamataink eredményeként mindig olyan termékek kerülnek fodrászaink kezébe, amelyek egyszerűen és kiszámíthatóan működnek, miközben biztosítják számukra a kreatív önkifejezés végtelen lehetőségeit. Technikai termékpalettánk páratlanul modern, mindig aktuális, és tűpontosan képviseli a híresen magas minőséget megkövetelő skandináv szabványt.  Termékfejlesztéseink világviszonylatban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Minden új termékünket hosszan teszteljük átlagembereken, a saját műhelyünkben. Minden esetben tapasztalt fodrászainkra és oktatófodrászainkra bízzuk ezt a munkát. Valós igényekre valós válaszokat akarunk adni. Saját magunktól maximális teljesítményt várunk el. Biztosak akarunk lenni abban, hogy minden termékünk pontosan úgy működik, ahogy kell.

OPTIMA – GYÖNYÖRŰ, FRISS ÉS ULTRAMODERN

Four Reasons Optima színek álmokból, hajfesték varázslatból. Az Optima formulája olyan aprólékos fejlesztési folyamat eredménye, amely végül hűen tükrözi a gyártástechnológia legújabb innovációit. Az Optima elmossa az éles határvonalakat a tartós hajfesték és a féltartós hajszínező között, hiszen az Optima minden munkára alkalmas, amit  a színváltoztatások során végre kell hajtanunk a szalonban. Hibátlanul működik. A haj sosem látszik igazán festettnek, nem lesz túlpigmentált annak ellenére sem, hogy a színei páratlanul intenzívek és mélyek. Konzisztenciája gazdag és krémes, mégis nagyon könnyű vele dolgozni, egyszerű kikeverni, és kifejezetten nagy élmény felvinni a hajra. Az árnyalatok rendszerét könnyű megérteni, és könnyű alkalmazni is – könnyű kreatívnak lenni az Optimával. Erőssége a kiváló fedőképesség, a végeredmény pedig minden esetben a páratlanul tónusgazdagság és a csodás fény

KC PROFESSIONAL TECHNIKAI TERMÉKEK

KC Professional család tagjai megbízható technikai termékek a mindennapok szalonmunkájára.  Széleskörű termékválasztékot kínálunk minden olyan feladatra, ami egy fodrászatban egyáltalán felmerül. Figyelünk a részletekre. Produktumainkat fodrászoknak fejlesztjük, sőt fodrászok véleménye, igénye, tanácsa alapján alapján hozzuk létre. Termékeinket ezért könnyű használni. Hiba nélkül teljesítenek. Technikai palettánk összeállításánál a legfontosabb szempont mindig a teljesítmény. A fodrász megbízhat termékeink hitelt érdemlő működésében, és összpontosíthat arra, hogy korlátozás nélkül, kreatívan alkosson. Számos olyan innovációval rendelkezünk, amire büszkék vagyunk. Itt van például a KC Blonde család, amelynek formulájában megtaláljuk azt a KC Shield technológiát, amellyel a haj színtelenítése során elkerülhető a szerkezeti sérülés. Nálunk minden szőke hajszál kiváló kondicióban marad. Értünk hozzá!