Újabb valóra váltott álom, ez a Four Reasons Professional!

Mi, a Four Reasons márka csapata hiszünk abban, hogy minden egyes ember akkor a legszebb, amikor önmagát adja. A szépség fogalmát túlbonyolította, és szinte elérhetetlen messzeségbe helyezte az elmúlt évtized. Pedig szépnek lenni könnyű, bárki képes rá, hogy meglássa saját, valódi értékét és szépségét. Azzal, hogy szakmájukra büszke, igényes és profi fodrászokkal dolgozunk együtt, minden pillanatban képesek vagyunk előhívni azt az élményt, amit a pozitív önértékelés jelent. Ez a lényegi mondanivalója vadonatúj hajápoló-hajformázó sorozatunknak és a Four Reasons márkának egyaránt: ne csak lásd, de érezd is a szépséget!

A Four Reasons Professional sorozat fejlesztése során a formulák a fodrász-szakmai elit elvárásaihoz igazodtak, ezért a legmagasabb minőséget képviselő vegán összetevőkből készülnek, felelős gondoskodással azért, hogy minden szempontból tiszteletben tarthassuk a környezetet, amelyben élünk. Profi fodrászok kezében ezek az anyagok pompás élménnyé alakulnak át, megteremtik a luxust és azt a kölcsönösen jó érzést, amitől mindenki jól érzi magát a bőrében. Ott leszünk a fodrászszalonokban, hogy átalakítsuk, és a lehető legmagasabbra emeljük a hétköznapok és az ünnepi alkalmak minőségét egyaránt.

 

Kedvencek és bestsellerek

Minden egyes új termékfejlesztésünket ez irányítja: mi nagyon figyelünk rátok, fodrászokra. Minden esetben arra törekszünk, hogy megkönnyítsük, és kézzelfogható sikerélményekkel gazdagítsuk a munkátokat.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Four Reasons Black Edition termékcsalád, aminek a legkedveltebb és legjobb teljesítményű elemei hívták életre az új Four Reasons Professional sorozatot. A régi kedvencek adtak szilárd alapot a termékfejlesztésünkhöz. Amikor alapanyagot választottunk az új Four Reasons Professional termékekhez, első lépésként arra koncentráltunk, hogy az összetevők mindegyike megfeleljen magas minőségi követelményeinknek, és az összes jól működő hatóanyag vegán legyen. Semmilyen elavult gondolat és állati eredet nem fért bele az új koncepciónkba. A „veganizáció” több jól működő termékünk esetében új megoldásokat igényelt, de helyenként csak a receptúrát kellett átalakítanunk, és a régebbi termék összetételének bizonyos elemeit lecserélni vegánra. Ez történt a népszerű Toffee Wax-unk esetében is, aminek a formulája vegán köntösbe bújt, továbbfejlesztettük, és a még magasabb minőséget képviselő Texture Wax lett belőle. Hiába na, ebben a családban mi mind perfekcionisták vagyunk!

Elképesztő újdonságok profiknak

Azon túl, hogy a fodrászok megbízható kedvencei szerepelnek az új palettán, néhány kedves újdonságot is hoztunk, amelyeket már régóta kértetek tőlünk. Célunk az volt, hogy a Professional sorozat választéka kompakt, átlátható, de a lehető legsokoldalúbb legyen. Tükrözze hűen és szolgálja hibátlanul az aktuális trendeket és mindazt, amit a profik elvárnak tőlünk és a szakma megkövetel. Magyarországon a sorozat bevezetése több ütemben történik, először hiánypótló styling-finishing termékek érkeznek, de a választék folyamatosan bővül.

Ez volt a termékfejlesztés célja: kíméletes tisztítás komoly hajápoló tulajdonságokkal, bónuszként pedig a szőke haj hűvös árnyalatai kerültek a célkeresztbe. Végül is mit kíván minden fodrász? Maradjon fenn hosszan, élénken a szín és a fény, ne lássunk benne egyetlen sárgás zörejt sem, de valami védjen meg a túl sok szürkétől, kéktől és zöldtől is!
A No Yellow samponnal ez mind sikerült nekünk. A vegán formulában nagy mennyiségben vannak jelen tiszta lila pigmentek és korszerű kondicionáló hatóanyagok. Mindezek azt szolgálják, hogy a szőke haj egészségesen ápolt legyen, extra fényt és megfelelő tartást kapjon, tehát a lehető legjobb formába kerüljön. A fenntarthatóság minden szempontból fontos nekünk, és a No Yellow sampon ezen a területen kiválóan teljesít: tökéletesen fenntartja és védi a szőke hajszín hűvös és élénk árnyalatait. Ráadásul a vörös színeket is elmélyíti, a mahagóni hűvös tónusát megerősíti, a barnákat extra csillogással és intenzitással látja el.

Sikersztorik, ahogy mi szeretjük

Évek óta nyaggatnak minket a fodrászaink, hogy legyen végre olyan hajlakkunk, ami a legkeményebb szitukban is helytáll, de mindezt ragacsos, nehéz érzések nélkül teszi. „Szupererőt minden fodrásznak!” – kértétek, és az új Extreme Hold Spray/Extrém erős tartású hajlakkal mi ezt teljesítettük. A termék neve tulajdonképpen mindent elárul, hiszen ez egy 100%-os teljesítményű, de igen korszerű formulájú, mikrocseppes fixáló spray, amely a legextrémebb helyzetekben (és stílusokban) is megbízhatóan kiszolgálja a fodrász kreativitását. Erős tartást önmagában a Gel Glue/Ragasztózselé is biztosít. Ez a termékünk sok kiváló tulajdonságával, alapvetően a rövid hajak formázását célozza és a részletek kidolgozásának könnyedségét szolgálja, de a kontyozás sem jelent számára leküzdhetetlen akadályt.

Létrehoztuk a finishelés Jolly Jokerét, azt a hajformázó alapozót, ami előkészíti, felgyorsítja és megkönnyíti a hajformázást, sőt a hajvágást is. A Styling Primer állagra is, tulajdonságait tekintve is olyan, mint egy szuper hidratáló cc-krém. Könnyű zselés, jól felszívódó formula, amely kiegyenlíti a hajat azzal, hogy ellátja a hajszálakat minden földi jóval: shea-vajat, keratint, proteineket, B5-provitamint és ricinusolajat is tartalmaz. Ennek az univerzális alapozónak számtalan kiváló funkciója van: szuper hajvégápoló, hajtő- és volumennövelő, kifésülés könnyítő, ami kitartóan és újraaktiválható módon védi a hajat a hőtől, a párától, az UV-sugaraktól, sőt még extra fényt is ad.

Szuperhősünk a mindentudó Multi-Benefit Detangling Spray, azaz a multifunkcionális kondicionáló-struktúrajavító spray, amelynek mélyápoló, tápláló és védő hatása utánozhatatlan. Hajszárításhoz megfelelő hővédelmet biztosít, plusz fényt és rugalmasságot is ad a hajnak. Könnyedén lemenedzseli a komplett hajformázási folyamatot azzal, hogy ápoltabbá és sokkal kezelhetőbbé varázsolja a hajszálakat. A leggöndörebb fürtöket is. Hajvágás előtt használva kifejezetten nagy segítséget jelent ez a „cutting agent” formula, amely nem engedi a vártnál gyorsabban megszáradni a hajat. Sokoldalúsága tartós is, utazáshoz ideális társ – megszámlálhatatlan termékelőnyt szolgáltat egyetlen flakonban.

Egy lépéssel közelebb fenntarthatósággal kapcsolatos céljaink felé  

A Four Reasons Professional sorozat összetevőinek és csomagolásának megválasztása egy nagy, határozott lépéssel visznek minket közelebb cégünk környezeti és etikai felelősségére vonatkozó céljai felé. Jelenleg a termékválasztékunk 95% -ban vegán, és az a célunk, hogy 2020 végére már teljesen vegán termékportfólióval rendelkezzünk. Ehhez a kihíváshoz a Four Reasons Professional termékcsalád maradéktalanul hozzájárul, hiszen a sorozat egyetlen formulája sem tartalmaz állati eredetű összetevőt, sőt állatkísérleteket sem végzünk velük.

Folyamatosan keresünk ökológiai alternatívákat csomagolásaink számára, és célunk az, hogy minden műanyagot újrahasznosított vagy bioalapú műanyagra vagy más ökológiai csomagolóanyagra cseréljünk anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnünk a termék tulajdonságait vagy a praktikus használati tapasztalatot, a felhasználói élményt illetően. Minden Four Reasons Professional termék flakonja újrahasznosított műanyag, a tégelyek pedig bioalapú műanyagból készülnek.

A fenntartható környezettel kapcsolatos határozott céljaink egyik fontos eleme a karbonlábnyomunk folyamatos csökkentése is. A Four Reasons Professional sorozat ápoló termékeit Finnországban gyártjuk, a hajformázó termékek pedig olyan kiemelt minősítésű, európai manufaktúrákban készülnek, ahol minden profi szakember, korszerű eljárás és tanúsítvány rendelkezésre áll. Partnereinkkel hosszú évek óta együtt dolgozunk. Megbízunk egymásban.Buy Kicks | New Balance 327 WOMENS Moonbeam/Outerspace – Afterpay Available