Four Reasons Professional Working Spray MODELLEZŐ HAJLAKK

#1 A frizura kidolgozásának megkönnyítése
#2 Rétegezhető aprócseppes permet
#3 Rugalmas, elasztikus tartás
#4 Minden stílusú és típusú hajra

Leírás

Természetes hatású, közepesen erős hajlakk, amely munka közben rugalmas tartást kölcsönöz a hajnak, és könnyebben kidolgozhatóvá tesz bármilyen stílust. Gyorsan száradó formulája egyszerűen kikefélhető a hajból úgy, hogy nem hagy maradékot maga után, nem képez nehéz bevonatot a hajszálakon. Az aprócseppes formulától a haj nem lesz nedves. Jó kontrollt ad a frizurának, ami természetesnek látszik, és annak is érezhető.

A Four Reasons Professional Modellező hajlakkja professzionális minőség a legjobb alapanyagokból. Vegán formula és újrahasznosítható csomagolás.

Kiszerelés: 300 mlbuy shoes | These Two Nike nike sb slam city dunks shoes sale store Lows Change Colour in the Heat and Cold – Grailify

Használat

Megszárított hajra 20-25 cm távolságból fújd. Ha a szórófej eldugulna, vedd le, és öblítsd át meleg vízzel.

Összetevők

Alcohol, Dimethyl Ether, Butane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Isobutane, Panthenol, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Stearate, Aqua, PEG-12 Dimethicone, Polysorbate 80, Parfum.

Kulcs hatóanyagok

Panthenol (B5‑provitamin)

PRO TIPP

Kiváló a permet összetétele, a cseppek mérete és sűrűsége, a haj nem lesz nehéz tőle, nem nedvesedik át. Én akár szárítás‑formázás közben is használom, felépítem vele a frizurát – minél többször fújom, annál erősebb lesz a tartás. Vékonyszálú hajon, laza stílusú frizurákhoz a legutolsó simításhoz is éppen elegendő, mert természetes és flexibilis tartást ad. ilyenkor párban használom a Working Spray‑vel.