ÚJDONSÁG! Tökéletes őszfedés 10 perc alatt: Optima Total professzionális használatra

Eredetileg is a fodrászok elvárásai alapján fejlesztették a Four Reasons Optima hajfesték-családot, sőt mindenkori küldetése az, hogy a szakma igényeit maximálisan teljesítse. A vegán Optima egyik nagy erőssége az a könnyed kreativitás, sokszínűség és sokoldalúság, amely a célszerű, ámde változatos színpalettán is megmutatkozik. Az Optima mindig trendi világát szélesíti most az Optima Total termékcsalád, amelyet kifejezetten tőfestéshez terveztek. Titka a semleges, neutrális színpigmenteken alapuló, elképesztően intenzív fedőképesség. Az innovatív Optima Total a fodrász-szakma hiánypótló eszköze, amely vegánsága és gyorsasága ellenére (és azon felül is) 100%-os őszfedést garantál.  

A festés az Optima Total sorozattal hihetetlenül gyors: a mindössze 10 perces hatóidő olyan mértékben könnyíti meg a munkát, hogy a fodrász teljesen más minőségben lesz képes dolgozni, sokkal magabiztosabbá válik, és esélyt kap arra is, hogy új szolgáltatások bevezetésével nagyobb profitot termeljen.

Hatalmas teljesítmény a mindennapi szalonmunkában. De honnan jött ez a zseniális ötlet?

Harri Paananen, aki a gyakorló fodrász szemével felügyeli a Four Reasons termékeinek fejlesztését, természetesen maguktól a fodrászoktól kapta ezt a sugallatot. Mindennapi munkája során Harri rendre azt tapasztalja, hogy az oktatásokon és a facebook csoportokban világszerte a legtöbb, első ránézésre komplikáltnak tűnő kérdés az őszfedést érinti. Harri jóideje töri egyébként is a fejét ezen a kérdésen: ha a tőfestés csak a haj 20%-át érinti, miért töltsön el vele a fodrász ugyanannyi időt, és szánjon rá pont annyi energiát, mint egy teljes hajfestésre?  

“Az az ötletünk támadt, hogy fejlesszünk végre egy olyan kompakt sorozatot, amely nem szól semmi másról, mint az atombiztos teljesítmény, a produktivitás, valamint az extrém gyorsaság, és nem mellesleg a stabil bevétel. Jó profit a jó fodrásznak! Amikor komolyan vesszük ezeket az elvárásokat, végül olyan célszerű eszközt teremtünk, amely leegyszerűsíti a mindennapi szalonmunkát, és a magas hatékonyság mellett a bevételt is az égig növeli.”

Úgy is lett, Harri és a Four Reasons megcsinálta megint – természetesen!

Optima Total. Mi ez? Mit tud?

Négy kérdésedre máris adunk választ:

#1. Maximális őszfedés 10 perc alatt? Hogyan lehetséges?

Az a pigmentanyag, amit a vegán hajfestékekben is felhasználnak, gyakran olyan összetevőkkel van tele, amelyek szabályozzák, késleltetik az oxidációs folyamatot, hosszabb időt hagyva a fodrásznak a hajfesték felvitelére. A formulában nem végzi el egyszerre az összes komponens ugyanazt a munkát, sőt a pigmentek sem oxidálódnak egyidőben – egyes pigmentcsoportokat korábban, más színtartományokat később hív elő maga az anyag.

Az Optima Total hajfestékben a pigmentek dolgoznak először, egyszerre, egyidőben, ugyanakkor az összes oxidációt akadályozó összetevőt kivettük ebből a vegán formulából. Így sikerült megbízható módon lecsökkenteni a hatóidőt – mindösszesen 10 percre.

A végeredmény az a terület, ahol nem kötöttünk kompromisszumot – természetesen!

#2. Mi történik akkor, ha az Optima Total hajfestéket csak lassan tudom felvinni?

Az őszülés eleve olyan folyamat, ami bizonyos területeken korábban indul el, mint máshol. A halántékon például rendszerint több az ősz hajszál, mint a tarkón, és ez lehetőséget ad a fodrásznak arra, hogy ott indítsa el a folyamatot hamarabb, ahol fokozottabb őszfedésre van szükség. Kétségtelen, hogy gyorsnak kell lenni és koncentrálni kell, de minden más a megszokott technológia szerint történhet. Amikor a tőfestés maga több időt vesz igénybe mint 10 perc, akkor érdemes a hatóidőt 1-2 perccel tovább csökkenteni.

És ez pont ilyen egyszerű – természetesen!

#3. Milyen előnyöm származik abból, ha a szalonomban Optima Total-lal dolgozom?

Az Optima Total maceramentes alkalmazása és fénysebessége sok új lehetőséget ad a fodrász kezébe: 15 szín és egyféle aktivátor, előkészítéssel és szárítással együtt is csak 40 perc. Ez a tempó és a költséghatékonyság sok fodrásznak sokat számít. A páratlanul magabiztos tőfestés sok új vendéget hoz, hiszen könnyedén felajánlható mindazoknak, akik csak egy hajvágásra lépnek be az üzletbe: extra 20 perce mindenkinek van, de a lenövés senkinek nem komfortos. Hiú férfiak? Nem gond! Az Optima Total erős konkurenciája lesz még a dobozos hajfestékeknek is. Gazdaságos megoldás, jól kiszámolható és könnyedén tervezhető szolgáltatás. Rengeteg értékes felszabaduló időt jelent fodrásznak és vendégének egyaránt.

Idő, energia és pénz… ja, és a szerelem. Ez is az a négy ok, ami mindenkinek számít – természetesen!

#4. Végeredmény tekintetében mit fogok látni a vegán Optima Total-lal?

Létezik egy nagyon fontos szempont minden szakmában: adott feladathoz mindig a legjobb szerszámkészlethez érdemes nyúlni. Minőség, megbízhatóság, magabiztosság – ez a három fontos „M” a fodrász szakmának is stabil alapja. Az Optima Total professzionális hajfestéknek máris megvan a biztos helye a szalonokban: a fodrásznak az őszfedést nem kell többé kihívásnak tekinteni, és nem kell a vendéget türelemre intenie. Soha többé nem csillan át az ősz, és a hajhossz színfrissítése is legfeljebb 3-4 percet vesz igénybe. Minden más pont az, amit az Optimától szinte már megszoktunk: extra fény és rendkívül tartós, természetes színeredmény.

Tévedhetetlen fedőképesség: Four Reasons Optima Total

A munka az Optima Total sorozatával annyira könnyen megy, mint az egyszeregy: a 15 kiegyensúlyozott, egymást jól kiegészítő árnyalatnak és az anyag kellemesen krémes textúrájának köszönhetően az ősz hajszálak eltüntetése csupa móka és kacagás lesz. Nem is kell hozzá más, csak egy mérleg és a szakember rutinja. 

Az Optima Total környezettudatos csomagolását gazdaságos hajfestéshez optimalizálták: a 60 ml-es tubus két tőfestéshez elegendő. Az Optima Total illatanyagmentes és vegán. Villámgyors működéséhez elengedhetetlen, de csekély mennyiségű, korszerű összetételű ammóniát tartalmaz.

Az Optima Total formulája nagy mennyiségben tartalmaz fermentált zöldkávé-babot, amely antioxidáns polifenollal és koffeinnel veszi fel igazán hatékonyan a harcot a hajhagymák öregedése és a hajhullás ellen. Ez az anyag dolgozik minden irritáció ellen, stimulálja a fejbőr mikrokeringését, serkenti a hajnövekedést és hozzájárul a hajas fejbőr egészséges működéséhez, egyensúlyi állapotának megteremtéséhez. 

Fodrász vagy? Többet szeretnél megtudni az Optima Total-ról? 

További információért hívj minket: +36 70 381 4444