Antal Petra

Fodrász

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure.”

Mindent megtesz azért, hogy a frizurád tökéletes legyen, és a tested jó kondiba kerüljön. Antal Petra azt szereti, ha minden a lehető legegészségesebb: a hajad, a környezeted, a lelked. Petra 16 éves korában lett fodrász tanuló abban a miskolci szalonban, aminek azóta a vezetője. Vezető, aki mindig tanul. Határozott fodrász, tele figyelemmel. Nem mellesleg aerobic edző, gymstick trainer, aki heti 4 alkalommal tart csoportos edzéseket, és aki megesküszik rá, hogy a sport a világ legfantasztikusabb stresszoldószere. Gondoskodó edző, tele jó megoldásokkal. Klassz csaj, tele energiával.
 
Ugye tudjuk is már, hogy miért választott Petra minket?!
 
„Örülök, hogy rátaláltam a Four Reasonsre, mert ezekkel a termékekkel megóvhatjuk magunkat a szeretett hivatásunk mindennapos egészségkárosító hatásaitól. Eddig nagyon pozitív tapasztalataim vannak, alig várom a közös munkát és gyönyörű frizurákat a Four Reasons-szel.”
 
Köszöntsük óóóriási szeretettel új Four Reasons Optima Nagykövetünket. Gratulálunk Petra, és sok boldog munkát kívánunk neked az Optimával! ❤️#WeLoveTheRealYou

Mi az, amit nagyra értékelek magamban?

#1

Kiváló őszfedőképesség, 98
tartós árnyalat 5 sorozatban

#2

Vegán és parfümcseppel perszonalizálható, illatmentes formula

#3

Rezorcinol- és PPD-mentes összetétel, és hajszerkezet újjáépítő technológia

#4

Gazdaságos kiszerelés, többfunkciós, megbízható és könnyű használni