Jogod van ahhoz, hogy szépnek érezd magad. A Four Reasons csatába indul érted!

A Four Reasons sohasem volt tipikus és átlagos szépségipari márka. Utazásunk huszonvalahány éve kezdődött, és erről a (mára már elég hosszú) történetről újra és újra eszünkbe jut a rút kiskacsa meséje.

Four-Reasons We-love-the-real-you 2

A Four Reasons sztori

Kezdetben volt a Nagy Semmi, és mellette ott volt néhány gyors észjárású, szenvedélyes srác, aki hitt magában, és nagyszerűen működött együtt a többi emberrel. Olyan segítőkészek és jófejek voltak, hogy lassan a többiek is elkezdtek hinni bennük – sőt, a srácok hatására még saját magukban is. Lépésről-lépésre született meg a Nagy Csapat, tele olyan emberekkel, akik tüzes szenvedélyüket tették bele a munkájukba, még több vállalkozó szellemet és kedvet adtak a bandának. Ez az egyre népesebb társaság új lendületet és friss szelet hozott, sosem látott vakmerőséget, hitelességet és rengeteg jó érzést adott a fodrász szakmának. És azóta is ezen az úton jár. Ma ők képviselik a Leglelkesebb Munkaközösséget (1) a szépségiparban, és Finnországban nekik van a legtöbb Elégedett Ügyfelük (2) a fodrászati cikkek kereskedelmének területén. Pont így változott a rút kiskacsa gyönyörű hattyúvá: a Four Reasons megnőtt és megszépült, a márka ma a legsikeresebb fodrászmárka, Finnországban piacvezető.

Four-Reasons We-love-the-real-you 4

A felnőttkort elérve a Four Reasons ugyanaz a lelkes és merész magányos farkas, aki hisz saját magában akkor is, amikor az évek és a sok tapasztalat egyre több felelősséggel ruházza fel. Cégünk ikonja, a Four Reasons márka tükrözi legjobban társaságunk értékeit: emberközpontúság, szenvedély, hitelesség és a Te személyed. Ezeket az értékeket igyekeztünk bebelegyúrni a szlogenünkbe is: „We love the real you”, magyarul „Mi éppen olyannak szeretünk, amilyen vagy”. Számunkra minden ember, az utolsó hajszáláig pont úgy szép és értékes, ahogy van.

Mi, itt a Four Reasons-nél a nagycsaládosok számát gyarapítjuk, és még rengeteg szabad helyünk van mindenkinek, aki a saját ösvényét tapossa. Mint egy kirakós darabja, jól illesz Te is hozzánk! Menetelünk a frontvonalon, síkra szállunk a sokszínűségért, és megvédjük mindenkinek a jogát arra, hogy gyönyörűnek érezze saját magát. Ezen az úton vezet minket a felelősségvállalás, a kompromisszumok nélküli minőség, a nyitottságra való buzdítás és a társadalmi, közösségi elfogadás előmozdítása, a végtelen lelkesedés és az örökös szenvedély, hogy mindig tanuljunk valami újat. Széles váll kell, hogy elbírja ennek a kritikus üzenetnek a cipelését és terjesztését. Ezért lépett be a Four Reasons név egyáltalán a képbe, felvállalva a szülő szerepét. Mostantól összes termékcsaládunk és szolgáltatásunk márkaneve ez lesz. Erős zászló, erős szélben!

Four-Reasons We-love-the-real-you 3

A Four Reasons termékpaletta új termékcsaládokkal bővül

Ezzel megfelelünk az összes hajtípus elvárásainak, válaszolunk a legkülönbözőbb elvárásokra is. A Four Reasons termékcsaládok növekedésnek indultak, és egyre erősödnek. Szemet és lelket gyönyörködtető új csomagolások érkeznek, termékportfóliónk megújul. Reformot hajtunk végre, aminek az eredménye és iránya már tisztán látszik a Four Reasons Professional és Four Reasons Nature sorozatokban. A KC Color sorozat technikai termékei 2020-ban esnek át a ráncfelvarráson. Csúcstechnológiájukon nem változtatunk, hiszen kiválóan végzik most is a dolgukat, de fokozatosan új csomagolást kapnak Four Reasons márkanév alatt. Ezekhez a high-tech termékeinkhez videó oktatást készítünk azért, hogy még körültekintőbben támogassuk a használatukat. Ezt a reformot minden egyes termékünkön környezetünk tiszteletben tartásával hajtjuk végre.

Four-Reasons Nature group

Új csomagolásaink mögött Finnország egyik legsikeresebb design ügynöksége, a Pentagon Design áll. Körültekintő kutatómunka és komoly tervezőmunka van minden megreformált tubusunkban és flakonunkban. Készült tanulmány minden egyes termékcsoportunk fogyasztóinak vásárlási szokásairól, termékhasználatáról, és a csomagolással kapcsolatos preferenciáikról. A felmérések eredményeként értékes információkat kaptunk arról, hogy mi az, amit a vásárlóink nagyra értékelnek a termékeinkben, és hogyan tudjuk megkönnyíteni számukra a megfelelő termék kiválasztását az adott termékcsaládban.

Four-Reasons We-love-the-real-you 6

Az egyre bővülő Four Reasons termékportfólió motorja a környezeti, vállalati és közösségi  felelősségvállalás

Márkánk reformja nagyszerű lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy új csomagolásaink a lehető legkorszerűbb alapanyagokból készüljenek azért, hogy minden eddigit felülmúlva teljesítsék a „környezetbarát” kritériumokat. Újrahasznosított műanyagot és bio-műanyagot választottunk alapanyagnak új termékeink csomagolásához, és most sem kötöttünk kompromisszumot a termék hatékonyságát és a vásárlói élményt illetően. Termékfejlesztésünk a jövőben is odafigyel a csomagolóanyagok újrahasznosíthatóságára, sőt minden eddiginél jobban, a lehető legegyszerűbb és legvilágosabb módon összpontosítunk az újrahasznosításról szóló kommunikációnkra is.

Four-Reasons We-love-the-real-you 5

Erős márkakoncepciónk a fodrászokat támogatja

A szépség érzése az ember pozitív önképéből fakad. Pozitív önkép csak erős önértékeléshez kapcsolódhat, és rengeteg tanulmány bizonyítja, hogy ezek milyen jelentős hatással vannak az ember jó közérzetére és mentális egészségére. Képességünk arra, hogy gyönyörűnek érezzük magunkat, azt jelenti, hogy látjuk és elfogadjuk sokrétű, sokszínű, sokoldalú lényünket, és ha így van, akkor pontosan olyannak szeretjük magunkat, amilyenek vagyunk: tökéletesen tökéletlennek. Mi arra bátorítunk mindenkit, hogy ne a külső, hanem inkább a belső tulajdonságokra összpontosítson, és komplett egésznek lássa önmagát – olyan egésznek, aki megérdemli, hogy szeressék, tiszteljék, és elfogadják őt olyannak, amilyen, függetlenül a külalakjától, a megjelenésétől, az ízlésétől.

Four-Reasons We-love-the-real-you

Egy fodrásznak komoly lehetősége van arra, hogy támogassa, segítse fejleszteni vendége pozitív énképét, de ehhez bizony szüksége van saját stabil önértékelésére, hiszen ezzel dolgozik. Mi, itt a Four Reasons csapatban úgy érezzük, a mi felelősségünk fodrászaink pozitív önértékelésének erősítése. Megújult tréningkoncepciónk már körvonalazódik, benne pedig a határokat feszegetjük: a ”feeling beautiful”, magyarul „érezd a szépséget” szakértőjévé tesszük fodrászainkat. Nemcsak technikai ismeretek megszerzését patronáljuk, de segítünk a fodrászoknak igazán jelen lenni, és jóban lenni önmagukkal. Nagyot lendítünk a szakmai önértékelésen, a vendégekkel történő kommunikáción, és kihozzuk minden fodrászból a saját gondolatait, mert hisszük, hogy mindez együtt teszi lehetővé a fodrász számára azt, hogy minden egyes hajtincsből kihozza a maximumot, és megcsinálja azt a frizurát, pont abban a stílusban, ami a legjobban illik vendégéhez.

Profik vagyunk a hajápolás területén, sokat tudunk tenni és segíteni itt, hogy az emberek felismerjék saját egyéniségüket, csodás tulajdonságaikat, tegyék le a hajuk miatti aggódást, és csak egyszerűen érezzék szépnek magukat. Ezt a gondolatot szem előtt tartva, kihívjuk az egész fodrász szakmát, hogy csatlakozzon hozzánk, és szórja tele a világot ezzel a pozitív üzenettel!

(1) Employee Survey/Munkavállalói felmérés. 2016–2018, Corporate Spirit Oy

(2) Corporate Image Survey in the Hairdressing Sector/Vállalati arculat felmérése a hajápolási szektorban. 2016–2018, Otantatutkimus OyBest jordan Sneakers | Patike