FOUR REASONS PRO AWARDS

Kedves Fodrászok!

A Four Reasons minden fodrászának életében jelen akar lenni ezekben a szokatlan időkben is. Szeretnénk adni valamit, ami értékes és kézzelfogható, amivel jobban megismerjük egymást, és ami intenzívebbé, sőt jelentőségteljessé teszi közösségi életünket. Ezért úgy döntöttünk, meghirdetünk egy nemzetközi online versenyt, a Four Reasons Pro Awards-ot, és ezzel egyedülálló esélyt adunk nagyszerű fodrász csapatunk minden tagjának világszerte ahhoz, hogy megnyerhesse akár a játék egyik 1.000 eurós fődíját is. A verseny most indul, és május végéig tart.

A legjobbat akarjuk kihozni ebből a zűrös időszakból, amiben a fodrászok és forgalmazó cégeink nincsenek könnyű helyzetben, de én úgy gondolom, hogy közösen megerősödve és egymást inspirálva, pozitív mérleggel kerülhetünk ki belőle mindannyian. A Four Reasons mindig veletek van, és biztos vagyok abban, hogy erős üzenetünk ezúttal is célba ér. Remélem, sokan fogtok élni a verseny adta páratlan lehetőséggel. Kívánok mindenkinek sok szerencsét és jó játékot!

 

Arto Välimäki
Director of International Business // Miraculos Oy

FOUR REASONS NEMZETKÖZI FODRÁSZ FOTÓ-VERSENY

Soha el nem múló szenvedélyed az, hogy mindenkinek jó legyen a frizurája? Hajvágó-géniusz vagy? Festőzseni? Fodrász vagy? Varázsló vagy? Ha istenadta tehetséggel mozogsz a szalonodban, akkor most gyere velünk játszani!

VERSENYLEÍRÁS / ÚTMUTATÓ

Instagramon oszd meg a munkádat, lásd el a megfelelő hashtegekkel, és ezzel máris beneveztél a Four Reasons Pro Awards nemzetközi versenyébe.

A verseny célja, hogy a Four Reasons ünnepelje a fodrászok szakmai tudását és tehetségét, és ezzel világszerte inspiráljon másokat is. Nem lesz szükséged profi fotósra vagy stúdiómunkára, csak a szemedre és egy okostelefonra. Bármilyen kép jöhet bármilyen frizuráról, amit jónak ítélsz. Nem is muszáj most rögtön elkészítened ezt a hajat – közös karrierünk során bármikor is került rá sor, lényeg az, hogy szerepelt az elkészítésében Four Reasons termék.

A FOUR REASONS PRO AWARDS VERSENY 3 KATEGÓRIÁBAN INDUL és a Four Reasons minden kategóriában 3-3 dobogóst és díjat hirdet.

  1. FRIZURA ÉS/VAGY KONTY  #FRstylingPosztolj fotót frizuráról vagy kontyról, aminek az elkészítéséhez Four Reasons hajformázó/styling terméket használtál. Ne felejtsd el kommentben megadni a termék nevét!

  2. VÁGÁS  #FRcutPosztolj fotót az általad készített trendi hajvágásról. Ne felejtsd el kommentben megadni azoknak a Four Reasons termékeknek a nevét, ami ennek a frizurának az elkészítését – a színt és a vágást – szolgálta.

  3. FESTÉS  #FRcolorPosztolj fotót az általad festett hajról, amihez Four Reasons terméket (pl. Optimát) használtál. Ne felejtsd el kommentben megadni annak a Four Reasons termékcsaládnak a nevét, amit a festéshez használtál.

ÍGY CSINÁLD!

1./ Posztolj egy fotót a saját vendégedről, egy általad készített frizuráról, a saját Instagram fiókodban.

2./ Add a képhez hashtag-gel azt a kategóriát, amiben az elkészült munkáddal pályázol. Ezek egyikét válaszd a jelöléshez: #FRstyling; #FRcut vagy #FRcolor

3./ Ahhoz, hogy a finn Four Reasons csapata és annak oktatói is lássák a pályázatodat, jelöld meg őket a posztodban: @fourreasons és @fourreasonseducation

4./ Ahhoz, hogy mi itt Magyarországon is követni tudjuk a pályamunkák útját, nevezésedet posztold itt a zárt csoportban is, és jelölj meg minket az instán: @FourReasonsHungaryOfficial

A VERSENY ÁPRILIS 15-ÉN KEZDŐDIK ÉS MÁJUS 18-IG TART!

A játék során a Four Reasons finn oktatófodrászainak csapata döntőzsűriként lép fel. Ők választják ki kategóriánként azt a 10 finalistát, akiknek a nevét 2020 május 25-én jelentik be. Ezután a Top3-at, azaz a kategóriagyőzteseket a Four Reasons népes követőtábora fogja megszavazni. A verseny eredményét, a 3 kategória összesen 9 dobogósának nevét, június 1-én hirdetik ki.

FOUR REASONS PRO AWARDS DÍJAK

1. HELYEZETT // 1000 € értékű termékutalvány + FOUR REASONS PRO AWARDS oklevél és trófea

2. HELYEZETT // 400 € értékű termékutalvány + FOUR REASONS PRO AWARDS oklevél és trófea

3. HELYEZETT // 200 € értékű termékutalvány + FOUR REASONS PRO AWARDS oklevél és trófea

FOUR REASONS PRO AWARDS VERSENYSZABÁLYOK

A FOUR REASONS PRO AWARDS verseny az egész világon nyitva áll minden profi fodrász és fodrásztanuló számára. A világ összes fodrásza nevezhet, ha velünk dolgozik és ambíciót érez magában.

Korlátlan számú pályázattal is lehet nevezni a versenyre, de az első 10-be csak 1 fotód juthat be az adott kategóriában.

Mivel hiteles szakmai képességeket és kizárólag valódi szalon munkát szeretnénk bemutatni, ezért képszerkesztő szoftverek használata szigorúan tilos a hajszín vagy frizura stílusának manipulálására.

A „copyright” jogokról: amennyiben nem te magad fotóztad le a modelledet, kérünk, hogy a szövegben tüntesd fel a fotós nevét. Modelled szóbeli engedélye is elegendő a megjelenéshez.

A díjak (termékutalványok) készpénzre nem beválthatóak.

A szabályok minden résztvevőre vonatkoznak. A versenyző a versenyen való részvétellel (fotójának posztolásakor) vállalja, hogy betartja ezeket a szabályokat.


Ezt a versenyt nem kezeli, nem szponzorálja és nem menedzseli semmilyen módon az Instagram. A verseny szervezője és a díjak szponzora a Four Reasons termékek gyártója és forgalmazója a Miraculos Oy.