Hidratálás és fény minden szomjas hajszálnak

Four Reasons Moisture és Ultra Moisture/Hidratáló és Mélyhidratáló ápoló termékeink életre keltik, és rugalmassá teszik a száraz, fénytelen, durva tapintású hajat. Fenntartják a haj és a fejbőr természetes nedvességtartalmának egyensúlyát, és megakadályozzák a hajhullást. A csodás fény játszva visszaszerezhető! Üde illatuk egy perc alatt megszerethető!

Four Reasons

#1

Hidratálás és bársonyos tapintás – minden, ami a szomjas hajnak kell

#2

Egészséges fény és vitalitás – a legjobb, ami a hajaddal történhet

#3

Tápláló aktív hatóanyagok természetes forrásból

 

#4

Kiválóan kondicionál, és közben jól megszeretgeti a hajad

Moisture

Four Reasons Moisture hidratáló készítmények kezelt és kezeletlen haj ápolására egyaránt alkalmasak. Aloevera-kivonattal nyugtatják a fejbőrt, és ellátják a szükséges nedvességtartalommal a használakat. A hidratáló sampon és hajbalzsam keratint is tartalmaz, amely hatalmas erővel védi és erősíti a hajszálakat. Hidratáló termékeink megfelelő UV-védelmet biztosítanak, sőt a hajban maradó kondicionáló permet a hajszárító, hajvasaló hőjétől is óv. Friss, citromos illatát sosem unod meg!

A Four Reasons Ultra Moisture mélyhidratáló termékek fenntartják a hajszálak optimális nedvességtartalmát, visszahozzák a haj életerejét és rugalmasságát. A mélyhidratáló készítmények felérnek egy instant, nagyerejű és hatékony hidratáló bombával, ami visszaadja a hajszálak egészséges állapotát és fényét. A sampon és a kondicionáló mindennapos használatra alkalmas. Egyszer egy héten érdemes használni az intenzív hajpakolást, de lehet akár gyakrabban is, ha a haj nagyon rossz állapotban van.