NINCS BAJUNK A HAJUNKKAL!

Four Reasons Original hajformázás

MINDEN AZ ALAPOKNÁL KEZDŐDIK

HAJALAPOZÓ KÉSZÍTMÉNYEK

Ugrani készülsz? Építs hozzá stabil bázist! Ezek a funkcionális alapozók jelentik a jófejség és a hosszú, stresszmentes élet titkát. Hajmosás és hajápolás után használj bátran alapozót azért, hogy a munkád könnyebb, látványosabb és eredményesebb legyen. Azután csak nyomd meg a gombot, hadd szóljon a zene, és csináljátok végre azt, amiben ti hárman – az alapozó, a hajszárító és a fodrász – a legjobbak vagytok. 

STYLING? SOSEM VOLT ENNÉL EGYSZERŰBB!

HAJFORMÁZÓ KÉSZÍTMÉNYEK

Karakán hullámok Hollywoodból, szélfútta üzenetek a tengerpartról, kontyok a második napon, katonás copfok és fonatok bárhol. A stílusoddal minden rendben lesz! Szavazz a soha fel nem bomló kötelékekre és a nagymenők eleganciájára. Okos megoldásaink, kiváló vezetői képességeink birtokában, ezennel a rendelkezésedre állnak. 

tartsd a sort!

HAJLAKKOK

Mi lenne, ha ajánlanánk hajlakkot minden hajtípusra, hosszra, stílusra? Túlzásnak tűnhet, de hidd el, hogy jobb, a több. A száraz lakkok munka közben jó fogást biztosítanak a hajon, miközben hűen őrzik a hajtincsek saját személyiségét. Van olyanunk is, amitől hajszál se rebben, tincs se moccan, mert mindent (is) rögzít. Aztán a két véglet között ott van a klasszikus egyensúly: a fodrászhagyományok és a szuperfunkciók.