Energia, életerő és fény a szőke vagy színtelenített hajnak

A Four Reasons Blond & Silver hamvasszőke és ezüst termékeket azért fejlesztettük, hogy megfeleljenek a világos vagy világosra festett haj speciálisan magasabb igényeinek. Energiát, extra életerőt adnak a szőke vagy színtelenített hajnak. Mind a négy termék kiválóan erősíti a hajszálakat, és hatékonyan lép fel a nemkívánatos sárga árnyalatok ellen.

 

Four Reasons

#1

Hideg árnyalatú pigmentek szabadítanak meg a csibesárgáktól

#2

Többletenergia és extra figyelem a színtelenített, szőkített hajnak

#3

Hideg fejet minden szőkének!

#4

A legalaposabb ápolás minden világos hajnak

Blond & Silver

Four Reasons Blond termékek revitalizálják, életre keltik a szőke, színtelenített vagy melírozott hajat. Keratintartalmuk látványosan regenerál, és megerősíti a kémiailag kezelt, roncsolt, töredezett hajszálak szerkezetét. Formulájukban lila pigmentek és citromkivonat élénkíti a szőke tónusokat, és egészséges fényt adnak a hajnak. Kiválóan védenek a fakulástól és az erős UV-sugárzástól, a sampon a hőtől is óvja a hajat. Friss, citrusos illattal. 

A Four Reasons Silver termékek lila és ezüst pigmentek segítségével hamvas hatást, hűvös árnyalatot adnak a szőke, világosított, melírozott és őszülő hajnak. Megerősítik a haj porózus szerkezetét, és semlegesítik a nemkívánt sárgás tónusokat. Megvédik a hajat az erős UV-sugárzástól, az ezüstpermet hővédelemmel is el van látva. A formulában lévő növényi kivonatok fokozzák a haj egészséges ragyogását és fényét. A sampon keratint is tartalmaz, amely a kreppesedés ellen is dolgozik. A hajban maradó ezüstpermet vegán termék. Fehér virágok illatával és egy csepp vaníliával.