Four Reasons Original

Légy önmagad! Törd meg az unalmat, dobd a sablonokat, hagyd el a sztereotípiákat! Lépj ki. Lépj át. Változtasd át az ócska frizurák és kezelhetetlen hajak napját valamivé, ami majdnem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Határozd meg, fejezd ki, és valósítsd meg önmagadat a Four Reasons Original termékekkel. A legvastagabb hajszáltól a legvékonyabb tincsig, minden hajtípusra van megoldásunk. Ezek a termékek ott vannak a szorgalmas reggeleken, de szívesen szerepelnek pompás gálafrizurák elkészítésénél is. És persze benne vannak minden jó buliban e két véglet között.

Four Reasons

#1

Ezek a hibátlanul működő termékek neked készültek. (Igen, a te kívánságod nekünk parancs!)

 
 

#2

A hajápolás jó buli lesz. (Fenntarthatóság? Itt kezdődik.)

 
 

#3

Aktív hatóanyagok a természetből, eredmények merész álmokból. (Vagy ez túl költői?)

#4

Többet ér, mint a korlátlan adatforgalom. (Jobb, mint a szex. Majdnem jobb!)

 
 

CLEANSE & CONDITION HAJÁPOLÁS, HAJMOSÁS

A Four Reasons innovatív termékek hiánytalan sorozata, amely minden európai hajtípus esetén hibátlanul működik. A samponok és hajbalzsamok gondosan megválogatott, jólbevált, intenzíven kondicionáló és hajszerkezetet erősítő összetevőket tartalmaznak természetes forrásból. Mindegyik ápoló termék jól hidratál, késlelteti a hajszálak öregedését, és segíti a hajnövekedést. Formulájukban regeneráló növényi koncentrátumok és proteinek erősítik a kényes, sérülékeny hajszálakat. Csak ki kell próbálni, és a szerelem garantált!

 
 

STYLE & FINISH HAJFORMÁZÁS

A Four Reasons hajformázó sorozata sokoldalú, könnyen alkalmazható termékeket kínál. Minden alkalomra és minden feladatra gondoltunk. Ott vagyunk reggel, hogy jól indítsd a napot. Ott vagyunk este, a bálban és az esküvőn, kivesszük a részünket a legbonyolultabb gálafrizurák elkészítéséből. És benne vagyunk mindenben, ami e két véglet történik a hajaddal. A Four Reasons hajformázói egymásra építhetőek: több réteg, jobb tartás, és egyik sem nehezíti el a hajat. A styling termékek közös tulajdonsága a volumennövelés. Tartás, fény és volumen – ez a megbízható alap. 

 
 

#1

Felelős gondolkodás

Márkánk Finnországban nőtt nagyra, ahol a világon a legtisztább a levegő.  Itt két dolognak vagyunk bővében: fának és víznek. Ember nem lakik túl sok nálunk. A természethez egészen egyedi a viszonyunk. A környezettudatosság működésünk alapja. Gyártási folyamataink során mindenkor tiszteletben tartjuk a környezetet, ahol élünk, ezért termékeinket, sőt azok egyetlen komponensét sem teszteljük állatokon. A fenntarthatóság gondolata természetes számunkra. 

#2

Hatékony, vegán termékpaletta

Tapasztalatunk ezt mutatja: ahhoz, hogy az élen maradjunk, mindenből a legjobbra van szükségünk. Nem csak nekünk, neked is. Ezért úgy döntöttünk, hogy csak a legjobb alapanyagokat használjuk fel a gyártás során – józan eszünk és erkölcsi rendszerünk is ezt diktálja. Termékeink 95%-a most is vegán, de azon dolgozunk, hogy 2020 végére termékpalettánk minden egyes tagjának formulája megfeleljen a vegán minősítésnek. 

#3

Újrahasznos csomagolás, korszerű ökológiai alternatívák

Új termékeinket évek óta újrahasznosított csomagolással tervezzük. Flakonjaink közel 100%-a máris újrahasznosítható. Csomagolóanyagainkra folyamatosan keressük a legmegfelelőbb ökológiai alternatívákat. Átcsomagolt termékeinket 2020-ig fokozatosan ellátjuk a megfelelő vegán- és öko-jelzésekkel. Az a célunk, hogy a következő két évben az általunk felhasznált összes műanyagot környezetbarát, bioalapú megoldással helyettesítsük. Ebben nem kötünk kompromisszumot. 
Ahogyan a gazdaságos kiszerelésben, és korszerű flakonjaink praktikus 
használatában sem. 

#4

Magas minőségi követelmények –Fenntartható gyártási folyamatok

Célunk, hogy karbonlábnyomunk egyre kisebb legyen. Termékfejlesztéseink együttműködő partnere csak olyan európai gyár lehet, amely az iparág legmodernebb technológiáit használja, és a legképzettebb vegyészeket alkalmazza. Termékeink megfelelnek az EU kozmetikai jogi szabályozásának, és minden esetben eleget tesznek a Helyes Termelési Gyakorlat (GMP/Good Manufacturing Practice) minőségbiztosítási kritériumainak. Piaci bevezetéseinket mindig szigorú és hosszadalmas tesztidőszak előzi meg, aminek során újdonságaink magas színvonalát, hibátlan működését, és a szalonmunkára való feltétlen alkalmasságát szakemberekkel való szoros együttműködésben igazoljuk.