Fincsi trendszínekkel bővült a Four Reasons Color Mask sorozata

Ez a legütőképesebb tulajdonságunk: csapatban működünk a legjobban! És ahogy elnézzük, a Color Mask sorozat termékei is tudják ezt. A pigmentanyagban gazdag sampon gyönyörű árnyalatot ad a hajnak, miközben gyengéden tisztít, és ezen a ponton belép a képbe az intenzív kezelés, hogy megvédje a festett haj egészséges fényét, adjon hozzá extra tónust, és még tovább emelje a ragyogást.

Látjuk, hogy ti fodrászok párban használjátok a Color Mask sorozat samponjait és kondicionálóit, kíváncsian kísérleteztek a színkombinációkkal, és a vendégeitek örülnek ennek. Így lesz 20 árnyalatból végtelen a fodrász kreativitás: annyi új és egyedi tónust hoztok létre, amennyit elképzelni is alig tudunk. De az elmúlt hónapok tapasztalatai azt is megmutatták nekünk, hogy minden tónusok győztese a rózsaszín és a barack marad, idén nyáron nem született olyan trendi árnyalat, aminek az alapja nem ebből a kettőből került ki.

De ki mondja, hogy a trendszíneknek muszáj sötétedniük ősszel és télen, amikor amúgy is egyre hidegebb van? Rózsát, barackot, szőlőt szeretnénk, illatokat és zamatokat akarunk, na meg továbbra is napsütötte csillogásra vágyunk! Ezért került bele éppen novemberben a Color Mask kollekciójába három új termék:

1/ Barackszínű sampon azért, hogy még intenzívebbé tegye az Apricot kondicionáló árnyalatát.

2/ Rózsaszín kondicionáló azért, hogy a Rose samponnak is legyen egy magabiztos társa.

3/ És ráadásnak itt egy újdonság: ünnepi pezsgőszín annak, aki felfigyelt a vadiúj trendekben szereplő meleg árnyalatú szőkékre.

Görgess tovább, nézd meg a fotókat, amelyek Finnországban, a termék tesztelése során készültek, és győződj meg a saját szemeddel is arról, hogy milyen újdonságok érkeztek a Color Mask meglévő termékei mellé. Erős csapat. Erős szezon.

 

Barackszínű Tonizáló sampon / Apricot Toning Shampoo

Gyümölcsös árnyalat, könnyed rezes-aranyos tónus – ez a tonizáló sampon ugyanazt a meleg árnyalatot adja, mint a barackszínű kondicionáló, az Apricot Toning Treatment. Ketten együtt jó kis csapat lettek, megbízhatóan teszik a dolgukat szőkített, melírozott, 8-10-es színmélységű szőke hajon. A barackszínű sampon színanyaga megerősíti a rézarany tónust, és abban is segít, hogy a hajfestés élénksége még tovább legyen fenntartható. A Color Mask sampon egyébként sem tartalmaz szulfátokat, és hatékonyan szünteti meg a hajszálak elektrosztatikusságát. Kíméletesen tisztít és bájos ragyogást ad a hajnak.

BEFORE AND AFTER * Photos @hairbyminttu. Hair by Minttu Merikukka.

 

Rózsaszín Tonizáló kondicionáló / Rose Toning Treatment

A Color Mask sorozat új, rózsaárnyalatú kondicionáló készítményét arra tervezték, hogy intenzíven ápoló hatásával is szolgálja a szőke, szőkített vagy élénk pink színűre festett hajat. Pigmenttartalma azt eredményezi, hogy a festett pink árnyalat még dinamikusabb legyen, és a színeredmény még tovább tartson. Ebben a hajpakolásban növényi eredetű fehérjék és aminosavak erősítik a hajszálakat, és egészséges megjelenést adnak. A rózsaárnyalatú sampon és kondicionáló szépen kiegészíti egymást: mély pink tónus a sampontól, még erősebb szín és ápolt ragyogás a balzsamtól érkezik.

BEFORE AND AFTER * Photos @koldjenna. Hair by Jenna Leppäniemi

 

Pezsgőszín Tonizáló kondicionáló / Champagne Toning Treatment

Vadonatúj tónus az őszi szezon legújabb fodrásztrendjeinek megfelelően: a pezsgő árnyalata. Szőkített és szőkére festett hajra tervezve. A Color Mask sorozat legújabb pezsgőszín árnyalatának pigmentjei meleg tónussal, könnyed bézs színnel látják el a hajat, és segítenek hosszabb ideig fenntartani és jó irányba terelni a világos szőkére festett haj színminőségét és fényét. Az intenzíven ápoló formula hatására a profi hajfestés élénk fénye tovább tart, és a hajszálak egészséges, jó állapotban maradnak.

BEFORE AND AFTER * Photos @fourreasons. Hair by Four Reasons Education

Nike sneakers | Mens Nike Sneakers