Elsőként fodrászok tesztelték a Four Reasons Optimát – nézd meg, mit mondtak róla!

Az Optima hivatalos bevezetését megelőzően, Helsinkibe hívták a fodrászokat azért, hogy kipróbálják az Optimát a Four Reasons saját stúdiójában, modelleken. Elsőként teszteltek a profik, még mielőtt a termék mindenki számára elérhetővé vált. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan teljesít az Optima élesben, mi lesz az első benyomásuk a szakembereknek, mit gondolnak a gyakorló fodrászok erről az innovatív, vegán formuláról?

Optima-savytys-tasoitus

Előzőleg a sok termékfejlesztési teszt során az Optima már bizonyított oktatófodrászainknak, de első kézből akartunk visszajelzést azoktól a fodrászoktól is, akik még nem is hallottak erről az új, professzionális festékcsaládról. Látni akartuk, mit tapasztalnak, milyen eredményeket érnek el ők, az első használat során.

Az első benyomás: egyszerű és megbízható

A hangulat a stúdióban izgatott és máris igen pozitív volt, amint az oktatóink elkezdték bevezetni fodrászainkat az Optima világába. Minden egyes megelőző tesztnapunk kommentjeit megkaptuk újra a fodrászainktól is: egybehangzó vélemény született arról, hogy a festéket élmény használni, könnyű kikeverni, gyorsan és pontosan lehet felvinni. A fodrászok a festék árnyalatainak megbízható működését egyenesen mesébe illőnek minősítették. A tesztelők számára a színválasztás nagyon könnyű feladatnak bizonyult, és gyorsan megértették a logikát a betűk és a számok mögött.

Optima-Intense

Optima: varázslat vagy tudás? 

Az Optima tónusgazdagsága és színkiegyenlítő képessége kézzelfogható okot adott a pozitív véleményekhez – amint a munkák elkészültek, a látvány magáért beszélt. A fodrászok imádták az előkevert árnyalatokat, az őszfedő sorozat azonnal nagy kedvenc lett. Meggyőző képességek, tudás, technológia – az Optima bizonyítványa színötös lett, és a nap végére a legtöbb fodrász saját vendégkörének új Optima hajszínét is megtervezte.

Optima-viileat-savyt

Nagyszerű volt megtapasztalni egy igen hosszú termékfejlesztés eredményét a gyakorlatban. Csodás élmény jelentett (és jelent mai is) látni, ahogy az Optima teljesíti mindazt, amit elvártunk tőle, és azt az eredményt hozza, ami a legnagyobb hozzájárulás minden fodrász életében. Még a modelljeink is boldogan mentek haza.

Optima-Highlift

Ez volt a véleménye azoknak a fodrászoknak, akik elsőként tesztelték az Optima hajfestékcsaládot:

„Gyorsan és egyenletesen lehet vele dolgozni, nagyon könnyű felkenni a hajra, és eldolgozni.”

„A festékkeverékre felhasznált különböző árnyalatok szépen, előre megjósolható módon dolgoztak. A végeredmény pontosan azt hozta, amit terveztem.”  

„Bízhatsz a festék képességeiben! A gyökerektől a hajvégekig gyönyörűen kiegyenlíti a hajszínt.”

„Meglepett, hogy semmilyen szaga nincs. Illatmentessége fontos nekem.”

Optima-varin-tasoitus

„Mostantól csak ezt használom!”

„Meglepően egyszerű a jelölési rendszer logikája, gyorsan meg lehet érteni hozzá az alapvető elveket.”

„Azok az árnyalatok, amiket a festékkeverékhez adtam, szépen és igen árnyaltan jöttek elő a végeredményben. Élénk, életteli megoldást kaptam, izgalmas trükkel.”

„Csodaszép, árnyalatokban igen gazdag végeredmény, teljesen modern, természetes hatással, transzparens beütéssel.”

„Az eredmény még csak festettnek sem látszik, pedig az árnyalatok rendkívül élénkek, sokdimenziósak és tónusgazdagok.”

„A használatra kész őszfedő árnyalatok a kedvenceim. Szeretem, ha nem kell kísérleteznem és kevergetnem. Nagyon megkönnyíti a munkámat, ha minden rajtra készen áll a kezem ügyében.”

Optima-harmaiden-peitto

„A fénye elképesztő!”

„Különösem szeretem, hogy ennyire megbízhatóak az árnyalatok. Amikor kikeverem a színt, biztos lehetek abban, hogy a végeredmény pont olyan lesz – és nem csak hasonló – mint amilyet elképzeltem.”

„A betűkkel történő jelölés megértése a világ legegyszerűbb dolga.”

„Nagyon meglepődtem, mennyire jól semlegesíti az Optima az utált és üldözött sárgás árnyalatokat.”

„Előzőleg a modellem mindenfajta tartós festékre allergiás reakciót produkált, mindig égő vörös volt a hajvonala. Az Optimával történt festés alatt semmit nem érzett a fejbőrén, ami nem pirosodott ki utána sem. Az is zseniális, hogy a torkomat kaparó érzés nélkül veszek levegőt hajfestés közben!”

„10-ből 10 pont!”

Best Nike Sneakers | Nike News