Itt az új Color Mask Intense!

Az új Color Mask Intense termékeket lehet használni a haj árnyalására vagy arra, hogy fenntartsuk az extrém árnyalatú hajfestés tónusát. Ebben a minőségében vadiúj termékünk nem különbözik a Color Mask Treatment-től, bár alapvetően az Intense termékek inkább a radikális színváltoztatásokra lettek kifejlesztve. Alkalmazásukat speciálisan arra az esetre terveztük, amikor a vendéged valami extravagáns dolgot szeretne: pinket, lilát vagy királykéket. Az Intense Toner olyan, mint egy kiváló minőségű hajbalzsam: pikk-pakk helyreállítja a hajszálak szerkezetét, ráadásnak rengeteg intenzív direktpigmentet tartalmaz. Sokkal markánsabb és látványosabb az eredménye, mint a ma már klasszikusnak számító Color Mask kondicionálóknak. Plusz egy piros pont a fejlesztésben: az Intense sorozat árnyalatai vidáman keverhetőek a Color Mask Treatment/kondi alapsorozatának tagjaival, így olyan színt kreálsz, amilyet csak szeretnél. Egyedi keverékedhez adagolva akár ennél a négy alapszínnél sokkal lágyabb, mégis intenzívebb lehet a színeredmény. 

Ezt mondja a fodrász szakma:
“Intenzív és elképesztően tartós árnyalatok. Rengeteg fény és játék, ami könnyen fenntartható.”

Egy ideje emlegetik ezeket a színeket a Four Reasons termékeket tesztelő, gyakorló fodrászok. Szinte könyörögtek olyan tudású és minőségű termékért, mint a Color Mask Intense, aminek ilyen elképesztő fénye van, és amivel ennyire könnyű dolgozni. A formulát talán úgy a legegyszerűbb leírni, mint átmenetet a gél és a krém között, mert ez az állag az, amit végtelenül könnyű felvinni a hajra – célzottan oda, ahova szeretnénk.

Mit tud az összetétel? Óriási regeneráló hatást és elképesztő mennyiségű, jól felszívódó, okos pigmentállományt. Alapból ez a két tulajdonsága biztosítja a termék összehasonlíthatatlan minőségét: az extrém tartósságot és extra fényt. A fodrászok szerint az Intense sorozat színei rendkívül strapabíróak és fantasztikusan látványosak. Azt mondják: „hajban még sosem volt a kék, ennyire kék”. 

Összefoglalva: a Color Mask Intense élvezi az eredeti Color Mask Treatment összes mélyhidratáló tulajdonságát, miközben birtokában van mindannak, amit egy páratlanul erős és hatékony fizikai színezőtől elvárunk. Használd úgy (olyan egyszerűen), ahogyan egy fizikai színezőt egyébként használsz, de egy füst alatt kondicionálj, hozd is rendbe azt a hajat, mert az ápolás biztosan ráfér!

A paletta kezdésnek 4 alapszínt tartalmaz: Blue/kék, Fuchsia/fukszialila, Violet/viola és Pink. Mit tud még? Természetesen 100% vegán összetételt, ammóniamentességet és újrahasznosítható csomagolást. Ezt már megszoktuk, nemigaz?

Ja, és bátran ajánlhatod ezt a terméket azoknak a vendégeidnek, akik egyébként is használnak valamilyen színezőt otthon, sőt meg is taníthatod óvatos és szakszerű használatát azoknak, akik megőrülnek az extrém trendekért. 

INSPIRÁCIÓT INTENZÍV TÓNUSOK ADNAK

A finn Four Reasons Oktatócsapat tagja, Linda Lehto fodrásztechnikai inspirációi következnek a Color Mask Intense használatához:

Block dyeing // Keret az arcnak

Csak egy bizonyos területét színezd a hajnak, mondjuk a leghangsúlyosabbat, elöl az arcnál, vagy hátul a tarkónál. Szuper-trendi effekt lesz a végeredmény. Az alapszínnel együtt őrülten egyedi kontrasztot ad ez az eljárás és a fizikai színező használata megkönnyíti, felgyorsítja a munkádat.

Split dye // Extrém szín a hajhossznak

Válaszd le pontosan 2 egyforma területre a hajat, majd a jobb és a baloldalnak adj két különböző színt. Személyes kedvencem az, amikor Pink és Violet kombóval színezem eltérőre a két oldalt: a Color Mask Intense pink és viola színei kiváló, ütős, harmonikus színhatással működnek együtt.

Dip dye, Reverse ombré // Átmenet a hosszban

Csak a tincsek végére mosd be a színt, ahogy a balayage-t is készítenéd, de ezúttal légy nagyon figyelmes és sokkal alaposabb: a színező egyenletesen kerüljön rá a hajra, ne legyen se foltos, se pöttyös, és ne maradjon éles vonal az átmenetben!

Rainbow hair // Szivárvány a hajban

Használd a fantáziádat, és alkoss bármit, ami eddig még sosem létezett! Használd fel hozzá mind a négy színt. Válaszd le úgy a hajat, ahogyan a kreativitásod diktálja, és akár minden szekciót színezz más színűre. Ez a négy biztosan összeillik, és extrém 3D térhatást eredményez, amit semmi mással nem érhetsz el. Ombrét is csinálhatsz több színből. Képzeletednek csak a leválasztásokkal kapcsolatos technikai tudásod szab határt.

A Color Mask Intense lenyűgözően egyedi színeredménye majdnem túlságosan is sokáig tart, és a fénye, mint a mesében. Vedd és vidd! Fodrász vagy? Mi szeretjük, ha szerelmes leszel. 💙